2777
2789
عنوان

❀چه حسی دارید و چه واکنشی نشون میدین ❀

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست
چرا اینطوریه آخه خیلی بی رحمانس

چون ک تو با اون چیز زندگی کردی 

تو ذهن خودت هزاران فکر و خیال کردی 

قلبن اون اتفاقو خواستی 

ولی یه مدت اینجوریه چون ک هنوز داغی هنوز اون چیزو میخوای بعد یع مدت درست میشه بهتر میشی

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
چون ک تو با اون چیز زندگی کردی تو ذهن خودت هزاران فکر و خیال کردی قلبن اون اتفاقو خواستی ولی یه مدت ...

چقدر شما قشنگ توصیف میکنی دقیقا همین حالت ها برام پیش اومده 

اعتماد کردم مهم تر از همه و ذوقم بود و کور شد 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی به قیمت اینکه حس حماقت داشته باشید و دیگه اعتماد نکنید؟

من هیچ وقت حس حماقت نمیکنم

شاید اعتمادم کم بشه ولی حواسم جمع میشه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چقدر شما قشنگ توصیف میکنی دقیقا همین حالت ها برام پیش اومده اعتماد کردم مهم تر از همه و ذوقم بود و ک ...

چون سرم اومده دقیقا حس میکنم چی کشیدی 

ولی تو مث من نباش الویتت و برای خودت نگه دار 

برای خودت احترام و ارزش داشته باش

بزار اعتماد بنفست بره بالا تا بعقیه بیوفتن دنبالت 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
چون سرم اومده دقیقا حس میکنم چی کشیدی ولی تو مث من نباش الویتت و برای خودت نگه دار برای خودت احترام ...

مرسی که کمک کننده هستین

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.