2777
2789

من یک ثانیه از داداشم زودتر دنیا اومدم ،داداشم خواست خواستگاریش برم خلاصه من فرزند ارشدم دو تا خواهر کوچکتر از خودم هم دارم به عنوان خواهر بزرگتر اگه خواستگاری جلسه اول نرم زشته 

شما اگه جای داداشم بودین اگه خواهرتون نیاد ناراحت میشین ؟آخه تاحالا واسه کسی خواستگاری نرفتم و روم نمیشه و اولین خواستگاری داداشم هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب فک کنم جلسه اول بزرگترا و عروس داماد میشن .جلسه بعدی ک خودمونی تر میشه میرن . حالا از مادرتو برادرت بپرس ببین اونا نظرشون چیه .

بعد زمان بدنیا اومدنتون واقعا ی ثانیه فرق داره؟ 

چرا نری. باحاله که برو

من روم نمیشه ،نمی دونم چی بگم کلا چی بگم چی نگم 

اصن استرس دارم داداشم رو بدم بهشون دختره خوب باشه اذیتش نکنه همش می گم نکنه دختره قبول نکنه داداشم ناراحت بشه یا قبول کنه داداشم ازدواج کنه و دیگه کمتر ببینمش من خودم ازدواج کردما ولی ازین که داداشم می خواد بره خواستگاری هم ناراحتم هم خوشحال🤔

ای جووووووونم

فردا روزی جرات ندارم برا پسرم برم خاستگاری از ترس دخترم🤦‍♀️

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خب فک کنم جلسه اول بزرگترا و عروس داماد میشن .جلسه بعدی ک خودمونی تر میشه میرن . حالا از مادرتو براد ...

آره شاید ۳۰ ثانیه یا یک دقیقه بشه ولی هرچی باشه من زودتر به دنیا اومدم پس بزرگترم ولی داداشم فقط قدش ازمن بزرگتره