2777
2789
عنوان

ماجرای زندگیم و بدشانسی هام

541 بازدید | 42 پست

از اول زندگیم بد شانس بودم از روزی که به دنیا اومدم تا حالا که ۲۴ سالمه

نگید قدرت جذب و فلان که تا همین چند وقت پیش کلی  امیدوار بودم و به چیزای خوب خوب فکر میکردم

از بدشانسی هام بگم شاخ در میارین

مثلا از همون اول بچگی که به دنیا اومدم مادرم مریض میشه و کم شیر که من نتونستم شیرش رو بخورم

بعدش که بزرگ تر شدم رفتم مدرسه با اینکه تو مدرسه بچه آرومی بودم ولی هر اتفاقی تو مدرسه می افتاد مدیر فکر میکرد کار منه چون بچه ارومی بودم و فکر میکردن همه چی زیر سر منه

یا وقتی که عکاسی میکردم از همه عکاسی میکردم دوربین عالی کار میکرد یبار خواستم از خودم عکس بگیرم دوربین سوخت!

خواستم برم دانشگاه بیشتر از کل همکلاسی هام درس خوندم و تست ها رو عالی میزدم ولی خوب اونا با نصف خوندن من رفتن رشته هایی که خواستن و من نتونستم

خواستم برم سرکار با اینکه همه دوستام بدون هیچ مشکلی رفتن برا من اونقدر مشکل درست شد که مجبور شدم قیدش رو بزنم

خواستم ازدواج کنم با کلی تحقیق و شناخت تهش طرف تو زرد از اب در اومد

دوباره خواستم ازدواج کنم من مینور بودم طرفم مینور بود کلا بهم خورد

رفتم دماغمو عمل کنم آزمایشم تو دستگاه نمونه گیری بود نمونه آزمایش و کل دستگاه و آزمایشگاه ترکیدن

یعنی هرکسی که منو دوبار ببینه متوجه بدشانسیم میشه

اینا نمونه های کوچیکی بود از اتفاقات زندگیم

دیگه خسته شدم

ادم بدی نیستم حسود نیستم حق کسی رو ناحق نکردم احترام پدر مادرم رو حفظ میکنم تا اونجایی که بتونم به دیگران کمک میکنم نمیدونم مشکل از کجاست

چیکار کنم درست شه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

اینکه حتی یکنفر هم تو تاپیکم شرکت نمیکنه بی ربط به شانسم نیست

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حس می کنم شانس ندارم اومدم ببینم بقیه چی راهنمایی می کنن که مثل اینکه خبری نیست

اینم از شانسمونه که کسی نظر نمیده و الا تاپیکای دیگه کلی شلوغن

عزیزم این سوال منم هست. من 36سالمه.  دیگه بریدم والا

کوچیک ترین موفقیت تو هر زمینه ایی برام شده آرزو

دست به هر کاری میزنم نمیشه

با اینکه هیچکدوم از اعضای خونوادم اینجوری نیستن

خب ما هم ادمیم خسته میشیم کم میاریم

کوچیک ترین موفقیت تو هر زمینه ایی برام شده آرزودست به هر کاری میزنم نمیشهبا اینکه هیچکدوم از اعضای خ ...

من یه روزی به این حقیقت رسیدم که قسمت من بار سبک نیست زندگی راحت بعد دیدید بقیه از سختیاشون میگن ادم نمیدونه بخنده یا همدردی کنه باهاشون 

کوچیک ترین موفقیت تو هر زمینه ایی برام شده آرزودست به هر کاری میزنم نمیشهبا اینکه هیچکدوم از اعضای خ ...

ولی چیزی که دیدم هر چی خودخواه تر هرچی بی دین و ایمان تر حالا هر دینی فقط اسلام نه هر چی بی اعتقاد تر خوشی های زندگی بیشتر یکی از بهترین اشناهای ما با یه دختری ازدواج کرد دختره شهر رو اباد کرده اصلا

ولی چیزی که دیدم هر چی خودخواه تر هرچی بی دین و ایمان تر حالا هر دینی فقط اسلام نه هر چی بی اعتقاد ت ...

نمیدونم والا دیگه موندم چی خوبه چی بده اصلا نمیفهمم

چرا اینجوری میشه هیچ دلیل منطقی پشتش نیست

من دیگه کنار اومدم تهش قراره بمیریم دیگه 

حالا شانس بد منو ببین که منی که راضی ام به مرگ 

یبار روح از بدنم جدا شد برگشت متاسفانه

یبارم تو خواب بود که خواستم بمیرم یه شهیدی تو خواب نزاشت حالا من کلی گریه زاری کردم گفتم من نمیخوام برگردم ولی اون شهید گفت برش گردونین متاسفانه از خواب پریدم کاش حداقل تموم شه

نمیدونم والا دیگه موندم چی خوبه چی بده اصلا نمیفهممچرا اینجوری میشه هیچ دلیل منطقی پشتش نیستمن دیگه ...

اسی افکارت چطوره؟

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
اسی افکارت چطوره؟

خیلی مثبت و امیدوار ولی خب بعضی وقتا اینقدر مشکلات زیاد میشه یه جاهایی ناامید میشم ولی بازم امیدم بخداست که خدا چاره سازه

خیلی مثبت و امیدوار ولی خب بعضی وقتا اینقدر مشکلات زیاد میشه یه جاهایی ناامید میشم ولی بازم امیدم بخ ...

بنظرم مشکل از درونته چون خود منم تا حدودی همینم

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

این چیزا واسه ی همه اتفاق میفته اگه اینا نبود ک اسمش زندگی نبود ک میشد گل بلبل!

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

واسه همه هست

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..