2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره الان دخترا خیلی راحت دم دستن تو مجازی خیلی راحت نه نمیگن

دقیقا متاسفانه مشکل از دختراست و گرنه قبلا که دخترا بسته تر بودن چقدر پسرا التماس میکردن الان باید التماسشونم کنی🤣🤣🤣

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
اخی خدا صبرت بده😁🤧 اینجوری که معلومه تو دیگه نمی تونی قهر کنی🥲🫠بهش بگو شاید تغییر کرد

من اصلا نمیتونم قهر کنم چون اقا افسردگی میگیره قهر میکنه گریه میکنه 

خیلی بهش گفتم اما نمیتونه منم در حد مرگ وابستشم و نمیتونم ولش کنم

دقیقا متاسفانه مشکل از دختراست و گرنه قبلا که دخترا بسته تر بودن چقدر پسرا التماس میکردن الان باید ا ...

عزیزم من اخر نفهمیدم ناز کنم محل ندم 

یا برم طرفشون

تا ی شوهر گیرم بیاد

بیا تا اومدنت دیر نشده.

من اصلا نمیتونم قهر کنم چون اقا افسردگی میگیره قهر میکنه گریه میکنه خیلی بهش گفتم اما نمیتونه منم در ...

عیب نداره این احساساتش اینجوریه نصف تربیت با خانواده نصف تربیت با همسر و دوست دختر خودت یادش بده نیازی نیست حتما ولش کنی انقدر شیوه های مختلف رو امتحان کن تا یکیش جواب بده

عزیزم من اخر نفهمیدم ناز کنم محل ندم یا برم طرفشونتا ی شوهر گیرم بیاد

نگاه اگه جواب داد یا زنگ زد پیام یا تماسشو دیر پاسخ بده بعدم بگو مثلا ببخشید سرم شلوغ بوده، درس داشتم یا باشگاه بودم خیلی سریع به در خواست یا پیام یا تماسش جواب نده اما خیلیم دیر جواب نده که نا امید بشه مثلا اگه درخواست قرار کرد بگو امروز نمیشه اما مثلا فلان روز میتونم قرار بگذارم ببینمتون منتظرش بگذار تا بفهمه برای خودت ارزش قائلی، خیلی خودتو مشتاق نشون نده

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
عیب نداره این احساساتش اینجوریه نصف تربیت با خانواده نصف تربیت با همسر و دوست دختر خودت یادش بده نیا ...

اره همین کارو میکنم اما خب منم دل دارم منم نیاز دارم موقع ناراحتی با یکی حرف بزنم درد و دل کنم

اره همین کارو میکنم اما خب منم دل دارم منم نیاز دارم موقع ناراحتی با یکی حرف بزنم درد و دل کنم

عب نداره اولش سخته تا درست بشن مردا تربیت مردا دقیقا مثل تربیت بچه ها باید از صفر صفر شروع کنی