2777
2789
عنوان

اگه از نظر شما قد صدوشصت و شیش کوتاهه پس

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 57 پست
عزیزم شمام گفتی زیر 185 کوتولس خب زدی ضربتی .ضربت نوش کن اگررر از نظرت 185 کوتولس 166 هم برای زن کوت ...

من برای مرد گفتم نه برای زن

برای زن از ۱۶۵ به بالا بلند محسوب میشه

برای مرد هم از ۱۸۵ به بالا

کجاش عجیبه

عزیزم شمام گفتی زیر 185 کوتولس خب زدی ضربتی .ضربت نوش کن اگررر از نظرت 185 کوتولس 166 هم برای زن کوت ...

برای مردان قد خوبیه عزیزم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا من با قد ۱۷۳ شوهرم ۱۸۱ والا به نظرم قد شوهرمم بلنده دیگه ۱۸۱ واسه یه مرد خیلی عالیه

بله اسی توهین کرده ولی طاقت شنیدن توهین نداره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

درستی وجود نداره معیار قد کشور ها متفاوته ایران خیلی مرد های قد بلندی نداره

بله عزیزم شما درست میفرمایید

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

اخه من تعجب میکنم چرا از مردا طرفداری کردنپشمام ریختاحساس میکنم مردن در کاربری زنوگرنه چرا باید از م ...

اون مردا پدر وبرادر وشوهرانشونن چرا طرفداری نکنن.

من شوهرم ۱۷۸ هست متوسطه ولی کوتاه نیست.

کوتوله خیلی لفظ بد وتوهین امیزیه

❤ 
من برای مرد گفتم نه برای زنبرای زن از ۱۶۵ به بالا بلند محسوب میشهبرای مرد هم از ۱۸۵ به بالاکجاش عجیب ...

خب استارتر اشتباهت همین‌جاست 

قد کوتاه برای خانم زیر ۱۶۰ برای آقا زیر ۱۷۵ به نظر منی که خودم ۱۷۳ قدمه

۱۸۵ برای آقا یعنی قد خیلی بلند

اخه من تعجب میکنم چرا از مردا طرفداری کردنپشمام ریختاحساس میکنم مردن در کاربری زنوگرنه چرا باید از م ...

یعنی چی😐 کلمه کوتوله به اندازه کافی زشت هست دیگه به نظر غیر منطقی تون کاری ندارم، بعدشم چرا خانما باید توهین به آقایون رو تایید کنن مگه زن و مرد دشمنن؟ 

من برای مرد گفتم نه برای زنبرای زن از ۱۶۵ به بالا بلند محسوب میشهبرای مرد هم از ۱۸۵ به بالاکجاش عجیب ...

من با عجیب بودنش کاری ندارم 

کوتوله کلمه ی زشتیه ..چ برای مرد چ زن 

نه دیگ 185 زیادی بلنده 167 هم برای این قدکوتاه تمام

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

عزیزم هر موقع از سواد و هنر و فرهنگ و شعور تاپیک زدی ایستاده برات دست میزنم اما قد چیزی نیست ک دست خ ...

وقتی خودت از اینایی که گفتی تاپیک زدی بعد به بقیه هم توصیه کن😐🤣

نه از مادرشوهر و جاری