2777
2789

بچه ها چجوری دارید دووم میارید؟ استرس ندارید؟ حالتون بد نیست؟ نکنه فقط من نگرانم که دخل خرجمون نمیخونه ؟ دلم برای اونیکه میخواد ازدواج کنه ...بابایی که میخواد جهاز بده ... پسری که میخواد عروسی بگیره ... برای هممون ... میسوزه ... تو اینستا که همه رستورانن و خوشبخت حس میکنم فقط ما اینجوری ایم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره واقعا الان اینا شده آرزو برامون 😔😔

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اصلا قدیم آرزو نبود چن تیکه طلا می‌فروختن یکم قرض ی خونه میگرفتن 

الان طلا شده مثل خونه هیچکس نمیتونه بخره

درک ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ت‍‌و ای‍‌ن س‍‌ن ای‍‌ن ح‍‌ال‍‌م‍‌و. .!️ 

اصلا قدیم آرزو نبود چن تیکه طلا می‌خریدند یکم قرض ی خونه میگرفتن الان طلا شده مثل خونه هیچکس نمیتونه ...

بخدا من یادمه مامانا طلا میزاشتن برای خرید خونه وقتی میفروختن میشد کلی از پول خونه ...الان چی ...نه طلا میشه نه خونه ... چندگرم طلا بدی قد یه متر بشه تازه قیمتش

خیلی سخت شده زندگی ها فقیر شدیم مستاجریم هر سال میگم انشالله سال بعد خونه بهتر رهن اجاره می کنیم جای ...

بخدا ... من قبلا فگرمیگردم اگر پولدار باشم چقدر خوشبختم ولی الان بخدا حتی بنز م داشته باشم میبینم مردمم حالشون بده لذتی نمیبرم ... انقدر حسرت به دلمه حد نداره ...