2777
2789
عنوان

از عصبانیت جیغ زدم یهو دیدم لباس زیرم خیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2817 بازدید | 85 پست
نه عزیزم جیش نیست میفهمم دیگه

نمیدونم پس تکه دوباره اینجوری شدی برو دکتر گلم 

من بعد از زایمانم تا چند وقت موقع خنده زیاد و عطسه یذره از جیشم میریخت رفتم دکتر گفت مشکلی نداری خوب میشی که خداروشکر یک بمونیم ماه بعد خوب شدم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه اون خیسیه به شکمت نزدیک باشه یعنی بالاتر باشه جیسهاگه به باسنت نزدیک تر باشه ترشحهمیفهمی که چی م ...

اره میدونم جیش نبود بو و اینا نداشت میفهمم دیگه

ترشح بوده عزیزم به شکمم هم نزدیک نبوده اصلا شکمم خیس نبود

خوب عزیزم یاد بگیر یکم خشمتو مدیریت کنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ترشح برا چیه

نسبت به شغلم دلیل درد و .. رو می‌دونم 

در این مورد آگاهی ندارم متاسفانه 🙏 

ولی اگر تو قسمت شکم و رحم و.. درد ندارید جای نگرانی نیست 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

جیغ دونت پاره شده  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .