2777
2789
عنوان

نامزدم تو رفیق بازی شورشو دراورده ازش بدم میاد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
عزیزم مشکل از این بنده خدا ک نیسمشکل از نامزدشه پس باید خانوادش جلوشو بگیرن

خونوادش میبینن ‌که شب تا صبح پیش رفیقاش بوده میبینن درست سرکار نمیره.همین خونوادش لوسش کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جوریه که بخاطر قرارش با رفیقاش همه چیو میذاره کنار حتی کارم نمیشناسه

فقط میتونم بگم بدتر میشه اگ فکری نوتی بعد عروسی بدترمیشه ..ی فکر اساسی کن ..سخته میفهممت ..ولی اادرست نشد زیر سقب نرو

سرکار نمیره؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
هزاران بار گفتم

می خوای یه مدت تو هم رفیق بازی کن 

محلش نده 

ببین واکنش نشون میده 

براش وقت نذار

وانمود کن داره تو رو از دست میده 

فقط فکر نکنه به کس دیگه ای فکر می کنی 

در این حد که بفهمه ازش سرد شدی 

خونوادش میبینن ‌که شب تا صبح پیش رفیقاش بوده میبینن درست سرکار نمیره.همین خونوادش لوسش کردن

بالاخره باید تکلیف شمارم مشخص کنن

ی چیز بگم از نظر من مردی ک رفیق بازی کنه زندگی بکن نیس 

یا واقعا سفت وایسا درست کن

یا جداشو 

چون بعد اینکه بری خونه خودت دائم باید تنها باشی 

بچه دار بشی کل کارهای بچه روی دوشته چون نیست 

قشنگگگگ الان فکراتو بکن مرد رفیق باز خیلی سخته، مگر اینکه توام رفیق بازی کنی ک زندگیتون بدتر میشه

خداجونم شکرت🦋

می خوای یه مدت تو هم رفیق بازی کن محلش نده ببین واکنش نشون میده براش وقت نذاروانمود کن داره تو رو از ...

شخصیتم اجازه نمیده ولی حتی مدام دارم به این فکر میکنم کمبودام باهاشو با کس دیگه جبران کنم😔

ی مدت خوب میرفت ی پولی اومده دستش درست نمیره.مرد نیس نکبت😒

ای بابا

این ب یه تلنگر درست حسابی نیاز داره

باید ترس از دست دادنتو بهش بدی

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ای بابااین ب یه تلنگر درست حسابی نیاز دارهباید ترس از دست دادنتو بهش بدی

وقتی میاد تهدید میکنه یا دوباره باهام خوب میشی یا من میدونم و تو 

یا هی بام دعوا میکنه چرا سرد شدی اون موقع بنظرت چه واکنشی نشون بدم؟واقعا تو سه سال هیچ تلنگری بش نزدم.هربار قهر کردم فورا اشتی کردم این اواخرم که خودم پیش قدم میشدم

شخصیتم اجازه نمیده ولی حتی مدام دارم به این فکر میکنم کمبودام باهاشو با کس دیگه جبران کنم😔

هیچوقت اینکار رو نکن 

وقتی نامزدی حتی اگه اون جلو روت خیانت کرد تو نکن

و ازش جدا شو

این وسوسه شیطونه 

مذهبی نیستما

بخدا دارم میگم بهت 

اصلا از ذهنت بکن بیرون 

رو خودت تمرکز کن 

حتما نباید کسی باشه

وقتی میاد تهدید میکنه یا دوباره باهام خوب میشی یا من میدونم و تو یا هی بام دعوا میکنه چرا سرد شدی او ...

این دفعه بهش نشون بده رو حرفت میمونی

بگو خسته شدی از این وضعیت