2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای خدایا کامنتها رو که می خونم. بی سوادی موج می زنه.  استارتر جان گوش نکن. من شاید به اندازه موهای سرم. گربه چنگ و گازم گرفته. اونهم گربه های خیابون و واکسن نزده. اهمیتی ندادم

عزیزم اولا هاری از طریق گاز فقط اونهم بیشتر گاز سگ و اونهم سگ هار منتقل می شه.    گربه درصد هار بودنش خیلی خیلی پایینه. اونطور بود که باید نصف مردم جهان از هاری می مردند. به خصوص روستاها که اغلب گربه دارند. و دسترسی به واکسن هم ندارند.   

خودم به شخصه نه دیدم و نه شنیدم. کسی از گربه هاری بگیره.   تازه گربه هار هم ندیدم و نشنیدم‌.  بی خیال باش. اینجا الکی استرس وارد می کنند بعضی

وااای خدایا کامنتها رو که می خونم. بی سوادی موج می زنه. استارتر جان گوش نکن. من شاید به اندازه موها ...

اول اینکه بی سواد خودتی خانم .

دومن من از مسئول واکسیناسیون پرسیدم گفت گربه ،سگ و خرگوش خطر هاری دارند.

سومن اگه نمی‌دونستی بدون در صورتی چنگ گربه برای استارتر بی خطره که گربه خودش واکسن زده باشه و گربه ولگرد توی خیابان نباشه.

چهارمن خانم خانما یه کسایی هستن که خیلی با حیوونا سروکار دارن و با همه جور حیوونی هم سروکار دارن مث جنگلبانان و دامپزشکان و اونا باید سالی یه بار واکسن بزنن.به نظرت واسه چی اونا هم سالی یه بار واکسن هاری میزنن؟یعنی حیوانات هاری ندارن،پس اونا هم طبق فرمایش شما نباید واکسن هاری بزنن.

پنجمن اسی گفت دستش خون اومده و شاید زخمش عمیق باشه و برای کسی زخمش عمیق هست اوضاع خطرناک تره خانم باسواد و استاد همه چیز دون.

امیدوارم با فکت و استدلال هام تونسته باشم قانع ات کرده باشم.

اول اینکه بی سواد خودتی خانم .دومن من از مسئول واکسیناسیون پرسیدم گفت گربه ،سگ و خرگوش خطر هاری دارن ...

کآش وقتی در موردی مطالعات کافی ندارین نظر ندین. و به دیگران استرس بیجا وارد نکنید

برو خودت در مورد هاری بخون.  اینجا نمی شه لینک گذاشت و گرنه لینک معتبر می ذاشتم که بخونی و اطلاعاتتو بالا ببری