تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
کیک شوهرم شغلش همینه میتونه بهم یاد بده اما شهرمون کوچکه بجز قنادی های که هست کلی خانم هستن که کیک خانگی میفروشند
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از بی پولی خسته شدم به این فکر افتادم کسی هم ندارم که مشتریم بشه ولی باز گفتم شروع کنم شاید دری به ر ...
آخه من خیلی الکی پولمو دور ریختم برا یادگیری چیزهای الکی برنامه نویسی مکرومه آنلاین شاپ همچین کاری ضرر دادم میترسم
همین که گفتید بجز برنامه نویسی یعنی دنبال سختی کشیدن نیستید و بدون سختی کشیدن هم به درآمدزایی نخواهید رسید هرکاری برید به اندازه همون برنامه نویسی باید پیچیدگی و سختی ها را تحمل کنید تا به پول برسید در غیر این صورت پولی نیست
هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود