2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین تو طلاق از طرف مرد و معاینه بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 33 پست
اون شما رو انگشت کرده یا خودتونبعد عمیق بوده ؟

وقتی بچه بودم خودم چند بار میرفت داخل ولی درد و خونریزی به هیچ عنوان نداشتم اصلا اطلاع نداشتم از هایمن کاش یه مادری می‌داشتم اینا ها رو بهم یاد میداد محدودیت آموزش تو ایران واقعا بعضی وقت ها عذاب آور میشه فقط به خودکشی فکر میکنم 

شوهرم ام یکی دو بار انگشت کرده ولی نه عمیق 

ببین پزشکی قانونی اصلا به رابطه مقعدی کاری نداره فقط هایمن رو معاینه میکنه ! اگه آسیب دیده باشه که ت ...

شما تجربه دارین ؟

آخه میگن از سال ۹۵ اگر زوجه ادعا به رابطه مقعدی داشته باشه معاینه میفرستن 

از وکیل ام پرسیدم گفت ثابت کنی مهریه کامله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا 

به جا رابطه مقعدی همون رابطه واژینال انجام میدادی 

چون نه پزشک زنان نه افراد عادی نه شوهرت نه پزشک قانونی دخول متوجه نمیشن غیر اینکه خودت بگی رابطه داشتم 

چون واژن مثل کش مو میمونه با رابطه باز میشه سه  روز بعد برمیگرده به حالت اول 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
وقتی بچه بودم خودم چند بار میرفت داخل ولی درد و خونریزی به هیچ عنوان نداشتم اصلا اطلاع نداشتم از های ...

اره متاسفانه 

ببین احتمال ۸۰ درصد پردتون اسیب دیده حتی ممکنه پاره شده باشه 

برید پزشک قانونی بارابطه مقعدی کاری ندارن ولی معاینه بکارت و میگرن واونجا مشخص میشه 

اره متاسفانه ببین احتمال ۸۰ درصد پردتون اسیب دیده حتی ممکنه پاره شده باشه برید پزشک قانونی بارابطه م ...

چرا زن حسابی اطلاعات اشتباه میگی ؟ 

بابا واژن هیچ آسیبی نمی‌بینه مگر با زایمان طبیعی 

ای خدا به جا رابطه مقعدی همون رابطه واژینال انجام میدادی چون نه پزشک زنان نه افراد عادی نه شوهرت نه ...

ساده بودم میگفت مقعدی منم گفتم باشه

بعد فهمیدم اصلا دوسم نداره 

رابطه برقرار نمی‌کرده که مهریه بهم نده 

حالا میترسم بخاطر همون کارهایی که تو بچگی انجام داده باشم از بین رفته باشه بکارتم 

تو رو به آبروی حضرت زهرا برام دعا کنین آبروم حفظ بشه 

چادر حضرت زهرا رو سرم میکنم زیر سوال نره 

چون واقعا گناهی انجام ندادم 

فقط به خودکشی فکر میکنم 

بنظرتون بعد از ۷ سال به حالت طبیعی برگشته

چرا زن حسابی اطلاعات اشتباه میگی ؟ بابا واژن هیچ آسیبی نمی‌بینه مگر با زایمان طبیعی

عزیزم میگی دست کرده داخلش خودش 

شوهرشم چند بار اینکارو کرده 

بنظرتون احتمالش،نیس پردشون اسیب دیده باشه 

من خودم پزشکم نگفتم صدر درصد گفتم احتمالش هست 

شما تجربه دارین ؟آخه میگن از سال ۹۵ اگر زوجه ادعا به رابطه مقعدی داشته باشه معاینه میفرستن از وکیل ا ...

نه من تجربه ندارم اما دوستم که طلاق گرفت فقط فرستادن واسه بکارت . با اینکه رابطه مقعدی بوده حق حبس بهش دادن و نتونست عدم تمکین بگیره شوهرش 

ساده بودم میگفت مقعدی منم گفتم باشهبعد فهمیدم اصلا دوسم نداره رابطه برقرار نمی‌کرده که مهریه بهم نده ...

عزیزدلم  اگه واقعا عمیق نبوده باشه احتمالش هست که سالم باشه 

یه نوبت زنام بگیر یه دقیقه طول نمیکشه معاینه میکنه بهت میگه پردت سالمه یا پاره شده 

یا حتی فقط یه مقدار اسیب دیده 

عزیزم میگی دست کرده داخلش خودش شوهرشم چند بار اینکارو کرده بنظرتون احتمالش،نیس پردشون اسیب دیده باشه ...

من از یک پزشک دیگه پرسیدم گفت چون سنت کم بوده احتمال ترمیم خود بخودی و بازگشت به حالت طبیعی هست 

درسته بنظر شما؟

من از یک پزشک دیگه پرسیدم گفت چون سنت کم بوده احتمال ترمیم خود بخودی و بازگشت به حالت طبیعی هست درست ...

مشخص میشه با انگشت بوده یا عذر میخوام با آلت؟

نوبت زنان نمیتونم بگیرم آخه خانوادم فکر میکنن باکره هستم و خیلی ام خانواده سخت گیری دارم 

واسه همینه که میگم فقط به خودکشی فکر میکنم 

ساده بودم میگفت مقعدی منم گفتم باشهبعد فهمیدم اصلا دوسم نداره رابطه برقرار نمی‌کرده که مهریه بهم نده ...

صد درصد برگشته نه خودت اذیت کن نه فکر خودکشی کن 

من از یک پزشک دیگه پرسیدم گفت چون سنت کم بوده احتمال ترمیم خود بخودی و بازگشت به حالت طبیعی هست درست ...

ببین عزیزم 

بعضیا هستن که حین اولین رابطه جنسیشون یا حتی انگشت کردن پردشون پاره میشه ولی اصلا خونریزی ندارن .ولی بعضیا در هردوحالت خونریزی ودارن

حتی اگه حدود چند سال اصلا به اون قسمت دست زده نشه ورابطه هم نداشته باشی خیر امکان ترمیم بکارت به صورت خود به خودی  اگه واقعا پاره شده یا اسیب دیده باشه وجود نداره 

تنها راه تشیص هم فقط معاینه توسط متخصص زنان