2777
2789
عنوان

شما باشید با این شوهر چطور رفتار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست
من باشم واسه بخاطر حرفایی که زد اونقدر باهاش سرسنگین میشدم که مثل سگ پشیمون بشهرابطه هم باهاش برقرار ...

منم دقیقا دارم همون کار و باهاش میکنم

اصلا دلم نمیخواد بیاد سمتم ،میگم واای اونی اون حرفا رو زد و دلم و شکوند میخواد صورتشو بیاره نزدیک صورتم ،نفسش بهم بخوره ،حالم بهم میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیدی ادم از همین زورش داره بخاطرشون خیلیییی کارا نمیکنی بعد زبونشون هزارمتره

بخدا که همینه

من بخاطر اینکه پول بنزینش زیاد میشد از کارش می موند خیلی زود به زود نمیرفتم خونه مامانم ،حالا بقول تو این زبونش دازه واسه من ،کتافتتتت

منم دقیقا دارم همون کار و باهاش میکنماصلا دلم نمیخواد بیاد سمتم ،میگم واای اونی اون حرفا رو زد و دلم ...

اشتباه میکنید عزیزم این غلط ترین به اصطلاح تنبیه هست همه چی با صحبت و در آرامش حل میشه

داری کشش میدی و زندگیتو خراب میکنی حالا که جدیدا حرف بد نزده بشین آروم و مهربون باهاش صحبت کن حستو ب ...

خودمم خسته شدم از این وضعیت ولی دلم وا نمیشه برم سمتش ،از چشمم افتاده

قطع رابطه می‌کردم شاید خیلی عقده ای به نظر بیاد ولی من با خوندن این تاپیکت واقعا تپش قلب گرفتم :")تص ...

خیلی حال بدی داشتم اون لحظه خیلیییی ،اصلا قابل بیان نیست😔💔

عزیزم تسلیت میگم میدونم روزای سختی داشتی و هنوز تو مرحله سوگی ، در رابطع با بحث و دعوایی که با شوهرت ...

ممنونم گلم🌹

اصلا تو این چند ماه درکم نکرده اوایل که تا میومدم گریه کنم سریع میومد میگفت گریه نکن فاتحه بخون نمیذاشت گریه کنم خب من واقعا به گریه احتیاج داشتم دنبال یه شونه بودم سرمو بذارم روش گریه کنم ،بعدش کم کم از رفتاراش فهمیدم که بدش میاد من گریه و ناراحتی میکنم ،حالا بخدا خیلیم مراعات میکردم اصلا پیش اون گریه نمیکردم گاهی وقتا اتفاقی میومد و میدید

زندگیتون رو خراب نکنین بزارین روح مادرتون در آرامش باشه سعی کنین فراموش کنین همسرتون هم قلبا شرمنده ...

بعد اینکه اون حرفا رو زد من رفتم تو اتاق و اونجا حالم بد شد پسرم به صدای من اومده بود دیده من دندونام قفله و دارم جیغ میزنم و دستم انداختم از یقه پیرنم و دارم میکشم و همزمان هم پاهامو تا زور دارم میکوبم زمین سریع باباشو صدا میکنه و میان و به سر و صورتمو اینا آب میزنم تا من به خودم میام و شوهرمم چون ترسیده بود ازم معذرتخواهی کرد وگرنه قبلش اصلا کوتاه نمیومد ،مرد تیکه عوضی