2777
2789

مامانم چند ماه پیش فوت شده کلا قبل از اینکه مامانم فوت کنه با داداشام مشکل پیدا کردن و مامانم که فوت کرد این دیگه قطع رابطه کرد با اونطرف ما خونمون یه شهر دیگست 3 ساعت فاصله داریم ،تو مراسمای مامانم از همه دیرتر رفتیم و بعد مراسم اومدیم خونه ،بعد چهلم مامانم هم کلا دوبار رفتیم اونم زود برگشتیم یعنی شب و نموندیم ،دو سه بار بهش گفته بودم بریم خونه بابام دادا و بیداد راه انداخت که واسه چی بریم کارمون چیه اونجا و اینا،،

خلاصه موند یه روز قبل یلدا بهش گفتم بریم خونه بابام گفت بازم با داد گفت واسه چی منم با دادا و بیداد گفت چون میخوام برم سر خاک مامانم ،چون یلداست و من میخوام اونجا باشم ،برگشت گفت حالا چه عزیز شده بعد مردنش اینو که گفت من خیلی آتیشی شدم و جیغ و داد کردم دوباره دید اینطوریه چند بار گفت یه چیزی میگم تا ماتهتت مطسوزیاا منم حساس شدم گفتم بگو بگو گفت خوبه حالا تا وقتی بود دو سه ماه یبار بزور مننن میبردمتاا ،،،خدایا داشتم چی میشنیدم اینو که گفت دیگه میخواستم ایست قلبی کنم از شدت ناراحتی ،گفتم کثافت من بخاطر تو و بچه هات نمیرفتم ،هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم ،بعدش اومد معذرتخواهی کرد و روز یلدا رفتیم خونه بابام شام خوردیم و بعد شام اومدیم

حالا از اون روز به بعد دلم باهاش صاف نمیشه ازش متنفر شدم ،یکم هی میخوام خوب بشم و باهاش آشتی کنم که دوباره یاد حرفاش میفتم و داغ دلم تازه میشه ،اصلا بهش رو نمیدم ،بیشتر از دو هفتس رابطه نداریم،دیشب اومد سمتم بغلم کرد ولی من باز یاد حرفاش افتادم و رومو ازش برگردوندم اونم دید بهش رو نمیدم کشید کنار 

شما باشید چیکار میکنید؟

احتمالا داغ مامانش رو به دلش میذاشتم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطوری ؟یعنی چیکار میکردی؟

قطع رابطه می‌کردم 

شاید خیلی عقده ای به نظر بیاد ولی من با خوندن این تاپیکت واقعا تپش قلب گرفتم :")

تصور اینکه وسط حالت هیستریکم‌ یکی بیاد بگه یه چی بگم بسوزی واقعا دیوونه کنندس

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عزیزم تسلیت میگم میدونم روزای سختی داشتی و هنوز تو مرحله سوگی ، در رابطع با بحث و دعوایی که با شوهرت داشتی یکم ب خودتون زمان بدین

بعد تو ی موقعیت مناسب وقتی تنها شدین با لحن مناسب بشین باهاش حرف بزن

از اینکه چقد ناراحت شذی

از اینکه چقد حس بی پناهی کردی

از اینکه چقدر تو اون لحظه نیاز ب حمایتش داشتی

تمامی حساتو بهش بگو و ازش بخواه گوش بده 

امیدوارم ازت دلجویی کنه و رفع بشه و دلت اروم بگیره

به شدت حق میدم بهت و اصلا اصلا اصلا حق نداره راجب عزیزی که مرده حرف بد بزنه یک بار حالیش کن

با مرده کاری نداره ولی با بازمانده هاش بد افتاده ،استوری میذاریم بدش میاد 

اونرو خواهرم استوری گذاشته بود این دید یهو گفت بسه دیگه شمام چقد استوری میذارین