مهریه زنداداشم ۱۴ تا سکه هستش که داداشم همون اول داده
مهریه منم پدرشوهر میگفت ۱۱۴ سکه ولی خب دیگه مدرم گفت هرچقدر مهریه عروسمه مهریه دخترمم باید همونقدر باشه شد ۱۴ تا همسر منم به جای مهریه نصف خونه و ماشینشو زد به اسم من که هنوز مهریه رو ثبت قانونی نزدیم
مشکلی ندارم با قضیه فقط نمیدونم مهریه زیاد واسه چیه😵💫
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خوبهمیدونی ...البته اگه همسرت ارزشش رو داره ببخش
بهمن ماه می بخشمش سالگرد عقدمونه
هرچیم پیش بیاد نمیخوام مهریه ازش
همون حق طلاق برای من کافی بود
بابام سر اذیت انقد زیاد گذاشت
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
اینجوری بعد از مرگ مرد یک هشتم اموال فقط به شما میرسه. هرچند که به هیچ انسانی اعتماد صددرصد نباید کر ...
بله آدما ممکنه عوض بشن..
آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه
۸۱۴ عملا شوهرم نداره بده فقط محض لجبازی بابام اینه