2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین بیاین لطفا بس گریه کردم قلبم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 33 پست

چرا همه دخترا با یکی دوست میشن میگن مونثای گوشیتو بلاک کن خب هرکس جای خودش اون اگه دختر خالشو میخواست برا چی باتو دوست میشد ۴سالم پات وایمیساد مگه اسکول الان شوهر من دختر خاله دختر عموهاشو فالو داره میگه اتفاق خاصی میخواد بیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به نظرم یکم بجه بازی در اوردی  نمیدونم چند ساله ولی ...

خودتو درگیر این چیزای مسخره نکن  در کل ۲ حالت داره  یا ک اگه حذف کنه زشت میشه  یا که چیزی ک خودت میگی بعد  عزیزم به نظر من اگه به اونا چشم داشت اصلا با تو وارد رابطه نمی شد با یکی از همونا دوست میشد الکی  درگیر نشو با این چیزا و خودتو مقایسه نکن جوری رفتار کن که فکر کنه تو تکی اصلا برات اونا مهم نیستن

عزیزم من با توجه به شرایط خودم صحبت میکنم پس صرفاً ی نظر میدم و میرم اصلا دلیل نمیشه برای شما و نامزدتون هم این صدق کنه ولی خب ...

ببینید مثلاً من همسرم با دخترعموم مشکل داره کلا میگ‌ حال نمیکنم باهاش حرف بزنی 

دخترعمومم هرروز بمن پیام میده بدبختانه 

من بخاطر همسرم از خونوادم گذشتم توروی همه وایسادم بخاطرش .. پس بدون اینو همسرم تنها کسیه ک دارم اما نمیتونم واقعا روم نمیشه خجالت میکشم به دخترعموم بگم پیام نده! هی پیام میده من سریع حذف میکنم جوابش رو وقتی همسرم نباشه میدم .. واقعا دخترعموم برام مهم نیست من سالی ی بارم نمی‌بینمش اما فامیله! اگه من باهاش بدرفتاری کنم بشینه پیش هرکسی میگه و کلا روی خوشی نداره زشته دور از ادبه .. من همچین موردی برام پیش اومده الان درک میکنم شاید نامزد شما واقعا روش نمیشه فردا دخترخاله هاش میگن این چشه ؟ اسکله؟ مگه چیکار کردیم انفالو کرد! 

زشته کلا .. حالا اونا جنس مخالف هستن این قضیه به کنار ولی بازم دور از ادبه .. شاید دلیل نامزدتون این بوده! 

همسر منم  ،فامیلاشو فالو داره خانوم و آقا .

یعنی به خانوما چشم داره ؟ این چه حرفیه .بعید می‌دونم حتی پروفایلاشونو نگاه کنه .خب گاهی سلام و احوالپرسی شاید کنن چه اشکالی داره .

بعدها که ازدواج کردی اگه دیدی با یکیشون رفتارهای زشت داشتن حق داری بگی اونو آنفالو کن .

آره کلا روابط خانوادگی جدا از روابط احساسی هست عزیزم حتما سنت کمه آخه فالو کنه چی میشه خب که چی😐اگه ...

یدونشو فقط ک باهاش راحتم بقیه رو ن ولی همونم از وقتی گفته باهاش راحت نباش دیگ نیستم شدم مث غریبه(چون همسنیم از بچگی باهم بزرگ شدیم مث دوقلو خیلییی راحت بودیم باهم) ولی خب این دخترا کرم میریزن هربار دیدم چیزای چرت و پرت میفرستن براش البته این جوابشونو اصلا نمیده

مگه چند سالته، آخه دختر تو احتمالا دهه 80 باشی 

واقعا رفتار یه کسی رو داری انگار تا به حال از خونه بیرون نیومده، دختر خاله یه پیج اینستا هست با دختر هایی بیرون چیکار میکنی میخوایی چشم بند ببنده، یا سر کار، 

دوست داشتن واقعی اینه که همه باشن و اون تو رو بخواد و ببینه نه اینکه محبورش کنی فقط نگاهش به صورت تو باشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی