2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ماهم اول ازدواج میکنیم

بعد کارای اداریشو میکنیم که ثبت شه

آزمایش هم چه ربطی به ازدواج خونه داره؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مگه تو فیلم باید همه مراحل رو نشون بده هندوستانه انسان های اولیه خو نیستن که ازمایش و...  نداشته باشن

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

من دیروز یه فیلم دیدم داشتن بالای هلیکوپترای در حال پرواز میپریدن با هم تو استایل تکواندو وسط آسمون میجنگیدن. ازدواج تو خونه که چیزی نیست😂

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

خب ماهم اول ازدواج میکنیمبعد کارای اداریشو میکنیم که ثبت شهآزمایش هم چه ربطی به ازدواج خونه داره؟

ما اول میریم آزمایش بعد محضر و‌ عقد و ثبت میشه همه جا 

ولی کلی فیلم هندی دیدم

تا حالا ندیدم محضر داشته باشن یا سند ازدواج 

انگار ازدواج هاشون ثبت نمیشه

مگه تو فیلم باید همه مراحل رو نشون بده هندوستانه انسان های اولیه خو نیستن که ازمایش و... نداشته باش ...

فیلم های هندی طرف میخاد بره دستشویی ۱۰قسمت میشه دستشویی رفتن شون اینقدر طولانیه 

بعد این مراحل رو داشت یعنی نشون نمیداد

ما اول میریم آزمایش بعد محضر و‌ عقد و ثبت میشه همه جا ولی کلی فیلم هندی دیدمتا حالا ندیدم محضر داشته ...

مگه میشه ثبت نشه آخه دختر جون 

خب شما توی محضر عقد میکنی 

میتونی نکنی ، یک سند ازدواج نوشته میشه فردای عقد میری محضر ثبت میکنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دارن

ی سری برگه دارن بنام برگه ازدواج ک امضا میکنن

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من تو یکی از فیلماشون دیدم

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴