2777
2789
عنوان

درد زیر شکم در بارداری طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داری پریود میشی حتما

اینقدر استرس دارم 😭😭😭اونماه هفتم پریود شدم الان بی بی زدم منفی شد نمیدونم چرا پریود نمیشم البته بعد شیش ماه رابطه داشتم جلوگیری هم نبود ممکنه بخاطر اون هورمونم ریخته باشع بهم 

مگه میشه من تو خونه همش کار دارم یه بچه دیگم دارم همش بشور بپز بیار خسته شدم بخد تا یکم میخام استراح ...

دقیقا منم همین وضعیت شما رو داشتم یه پسر سه ساله بارداری بعدی خیلی سخت بود همون اول مجبور شدم از پوشک بگیرمش ولی مجبوری دیگه هرجوری شده استراحتتو بیشتر کن 

لگو بخر انواع و اقسام با پسرت بازی نشستنی بکن که هم کمبود پیدا نکنه هم خودت آسیب نبینی هم تو راهیت 

کارتون های قشنگ با هم ببینید کاردستی درست کنید زیرتم همیشه از این بالشتک های دوناتی باشه که به کمر و شکمت فشار نیاد 

دقیقا منم همین وضعیت شما رو داشتم یه پسر سه ساله بارداری بعدی خیلی سخت بود همون اول مجبور شدم از پوش ...

پسر من ۶ سال نیمشه کارهاشو خودش میتونه انجام بده اما خب بازم نمیشه همش استراحت کنی مگراینکه کسی پیشت باشه