2777
2789
عنوان

جلو مشاور گفت ازش متنفرم میکشمش

380 بازدید | 20 پست

امروز رفتیم پیش مشاور شوهرم گفت طلاق بگیریم مشاور که سامانه داده بود ۱۰روز دیگ بود بیرون ازاد نوبت گرفتیم اون خونه مامانش بود منم از خونه خودمون اومدیم هرچی مشاور بش میگفت میگفت ازش متنفرم هیچ کس قد من عاشق نبود میمیردم براش الان بدم میاد بگم ازش جدا نشم یهو دیدی عصبانیت کار دستم داد کشتمش نمیخامم رابطم درست بشه بزور مشاور راضیش کرد جلسه بعدیم بیاد بعد جلسه ام هیچ حرفی باهام نزد هرکی راه خودشو کشید من سوار تاکسی شدم اونم رفت سوار ماشینش شد خیلی دلم شکسته هر زوری زدم زندگیم بیوفته روال هی تو گ×ه رفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیاقت ندارن خاک بر سرا معلوم نیست چگونهچند جلسه مگه گفتن برید؟

مال دادگاهو معلوم نیست اون ۱۰روز دیگست قک کنم ۵جلسست این مطب ازاد رفتیم مشاوره گفت تا چند جلسه نیاید هیچ‌کاری نمیکنم بیاید ۳ جلسه حداقل تا ببینم مشکل چطور حل بشه نشد من برگتونو خودم صادر میکنم که معطل مشاورای طلاق نشید

اختلافتون سر چی بوده؟چی شده انقدر عاشق بوده الان اینجوری شده؟

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡
مال دادگاهو معلوم نیست اون ۱۰روز دیگست قک کنم ۵جلسست این مطب ازاد رفتیم مشاوره گفت تا چند جلسه نیاید ...

وقتی نمیخوادت چرا اصرار به ادامه داری؟ دیگه بیخیالش شو

باید به مشاور میگفتی همینجا تمومش کنه

لیاقت ندارن خاک بر سرا معلوم نیست چگونهچند جلسه مگه گفتن برید؟

عزیزم از کجا میدونی؟

شاید استارتر فشار شدیدی روش گذاشته 

وگرنه هیچکس بد خودشو نمیگه مثل استارتر

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
خانوادش اشتباه مرگبار ازدواج فامیلی

تایپیکاتو میخونم قلبم تیر میکشه اخه چرا اینجوری شده؟؟؟کجا دلش کنده شده یهووو

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

طلاهاتو بردار و مهریه ات رو از خرخره اش بکش بیرون

مردی که سر مادرش ، زنشو کتک بزنه باید به گ وه خوردن انداخت

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

تاپیکاتو خوندم عزیزم، یه چیزی شبیه یه تیکه پازل، این وسطا گم شده، نیست... حس میکنم یه اتفاقی افتاده که همسرتون به این درجه از نفرت رسیده.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بگرد اون تیکه پازل و پیدا کن، اگر همچنان زندگی و همسرتو دوس داری...اگرم نمیخوای ادامه بدی، خیلی با عزت و احترام برو مهریه تو بذار اجرا، بعدم نفقه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
تایپیکاتو میخونم قلبم تیر میکشه اخه چرا اینجوری شده؟؟؟کجا دلش کنده شده یهووو

نمیدونم از کجا یهو انقد ازم متنفر شده ولی قلبم داره میترکه حالا نوبت بعدی پسفرداست تا پسفرداهم تنهام خونه