2777
2789
عنوان

من یه سوال اعتقادی در مورد خود خدا دارم کسی هست جواب سوالمو بلد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
دقیقا...تو دلم بود ولی نمیدونستم چی بود ولی تو مطرحش کردی مرسی

خواهش میکنم عزیزم من خودم تو زندگی خیلی سختی کشیدم خیلی ولی دقیقاً جایی که کاملا امیدم از دست دادم خدا وجودشو خیلی قشنگ بهم نشون داد واقعاً شکر بابت بودنش 

گاهی باید صبر کرد 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم 

اولا خداوند ، پدر همه انسان هاست چه خوب چه بد 

اگر تاریخ رو هم نگاه کنی این انسان های درست بودن که بیشترین آسیب و زجر رو میکشیدن.

ما از خداوند صبر میخوایم ، پس بهمون درد میده 

از خداوند شجاعت میخوایم ، بهمون حادثه میده 

از خداوند گذشت مخوایم ، بهمون زخم میده 

ولی انسان های خطاکار بیشتر از همه ما از جانب خداوند نشونه میگیرن تا برگردم از مسیر غلطی که رفتن...تا به حضور خدا اعتراف کنن و طلب بخشش کنن حتی در لحظات اخر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نفهمیدم

میگم گاهی دری که منتظر باز شدنش هستیم در نیست دیوار هست باید مسیر را عوض کنیم 

با تلاش با کمک از آدم های عاقل و دانا با ریشه یابی علت مشکلاتمون 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
چرا اینقدر سخت و خفت وار حرف میزنی من همیشه از این جملات امثال شما میترسم و از دین زده

رمزو رازی گفتم خفت وار هم نبود اصل حقیقی خودتو نمیشناسی روح داری تو باروح خودت ارتباط نداری خودت خودتو گم گردی بعد میخوای بدونی خداکیه که اگر خودتو بشناسی میفهمی فاصله ای باخدانداریم خدا مقام احد و ما جزئی ازاحدیم خدابهت قوه تفکر داره تومیتونی خالق باشی مث مسیح که به مقام کیمیاگری رسیده بود اما کوتفکر کو اندیشه اول بپرس من کیستم ازکجا امده ام امدنم بهرچه بود 

کلا...آدم بدیه ولی هی میگه خدا رو دوست دارم خدا رو دوست دارم خدا به من لطف ها کرده حتی ماام میبینیم ...

لطف مالی مال این دنیاس بگو خدا زلیلش کرده 

من نمیگم فقررو خدا دوست داره نه اتفاقا پیامبران ما بادارایی که داشتن فقرارو سیر میکردن اما برو ببین داراییشو کجا خرج میکنه ۱۰۰سال زندگیه ما درنظر خداشاید به آنی رخ میده یکی اجر میبره یکی زجر 

میگن خدای گوسفندان ،خدای گرگ ها هم هست 

گوسفند دعا میکنه گرگ شکارش نکنه و گرگ دعا میکنه که بتونه بچه هاشو سیر نگه داره 

در ضمن شما از کجا میدونی اون آدمای بد ، تو زندگی شخصیشون از شما به خدا نزدیکتر نباشند! 

خدا هم بین بنده هاش فرقی نمی‌ذاره ،هر کس هم در این دنیا بدی می بینه نتیجه کار خودشه نه عذاب خدا. 

درک حکمت خدا خیلی وقتا برا ما ادما ک صبرمون کمه سخته . یکیو میبینی ک ب قول شما عوضی شده و خیلی کارا کرده اما ظاهرا خدا خیلی هواشو داره از دید ما شاید هواشو داره اما واقعیتش شاید اینقدر دیگه از راه خدا دور شده ک خدا هم راهو بیشتر براش هموار میکنه ببینه تا کجا میخواد پیش بره. یجا شنیدم خیلی قشنگ میگفت خدا به بعضیا هرچی میخوان فورا میده ک طرف سرشو یوقت بالا نگیره ازخدا درخواست کنه و نفسش به عرش بخوره!!! 

من خودم ب عینه دیدم ادمایی بودن ک تا وقتی زنده بودن جوری همه رو اسمشون قسم میخوردن و از خوبیش میگفتن حتی وقتی تازه فوت شد بازم اطرافیان میگفتن اخ رفت پیش رفقای شهیدش اما ی هفته نشده چنان ابرویی ازش رفت خانوادش از هم پاشید چ کارایی ک خانودش فهمیدن و کلی شکایت و چقد الان زیر دین مردمه و حرف پشتش

ما صبرمون کمه اما خدا خیلی صبوره