2777
2789
عنوان

اسکویید گیم چه زود و نامفهوم تموم شد 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست
پلیس ها کل فیلم احمق بودن یعنی یهو میخوان کولاک کنن؟ من همش دعا میکنم حامله هه نمیره

اره منم برا اون دختره حالم یجوری بود 

ولی فک کنم آخرش اون بره بیرون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول گفتند فصل ۳ داره خب پایانش هم جوری بود که فصل سوم پلیس ها بیان روی کار

آخه اون پلیس ها چیکار میتونن بکنن وقتی اون مامور دوسال دنبال اون جزیره بوده

فقط قسمت یکش که اون مرد گوشش رو برید اونجا سانسوری‌بود 😂 گرفتی چی میگم

اونجا ها هم که مواد مصرف میکردن هم قابل سانسور بود

اگه به سانسور ایرانی باشه خیلی چیزا سانسور میشه

چی بود از گوشش در اورد؟ چه فایده ای داشت کارش؟

اونجا ها هم که مواد مصرف میکردن هم قابل سانسور بوداگه به سانسور ایرانی باشه خیلی چیزا سانسور میشهچی ...

که پیداش نکنن 

ولی آخرش هم خودش رفت داخل بازی 

جدا از پایان فیلم اخرشم خیلی غیرمنطقی بود. این مرده که روز اول به خاطر یه نفر جونشو به خطر انداخت اینجا گفت همه بمیرنم مهم نیست

یا مثلاً نقشه‌شون واقعا مذخرف بود. چطوری چند نفر که به زور تیراندازی بلد بودن نزدیک بود اونجارو که نزدیک چندصد تیرانداز حرفه ای داشت و یکی از مخوف ترین مراکز سرگرمی دنیا بودبگیرن

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بهش نرسیده چون با ادم اشتباهی دنبالش میگشته به نظرم کلا جایی که پیداش کرده رو اشتباه گفته بهش

اره اون خودش احساس میکنم همدست هست با این جونور ماسکی ها

پلیس ها کل فیلم احمق بودن یعنی یهو میخوان کولاک کنن؟ من همش دعا میکنم حامله هه نمیره

دیگ فصل سوم می‌خوان بیان دیدی اونو کشت انداخت تو دریا به اون مشکوک شده بود حتما فصل سوم میفهمن کلا این مرد جزیره ها رو اشتباهی رفته 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈