جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
زیاد بهش مشکوک نشدن ولی دید داخل اون اتاقه رو امیدوارم بکشنش راحت شن همه جا پر از جاسوس و خیانت کاره ...
اره اون اولش هم اون مرده همه چی رو لو داد اگه دقت کنی نشسته بودند تو رستوران گفت بخاطر انتقام رییس و ..میخوایم دنبال اینا بگردیم اونم گفت پس واقعی هست حالا اینا هیچ فک کن ۳ سال سرکار بوده 😂😂
وای شما هم فکر میکردید اون دختر تیرانداز قرارع بیاد تو بازی نه که 😐بقیه رو بکشه تعجب کردم فک کردم ...
این دختره اصلا داستانش بی سر و ته بود. همش منتظر یه صحنه تاثیر گذار ازش بودم ولی هیچی ندیدم
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."
این دختره اصلا داستانش بی سر و ته بود. همش منتظر یه صحنه تاثیر گذار ازش بودم ولی هیچی ندیدم
اره منم فک میکردم حالا شاید اونا رو نکشه دلش نیاد ولی نه فک کنم اینم بخاطر این که خانواده اش نمیدونم بچه اش پیدا کنه مجبور شد این کارو کنه اینم باز فصل سوم معلوم میشه
مایی که فیلم های اصغر فرهادی دیدیم این برامون پایان بسته بود بیشتر
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚