2777
2789
عنوان

اسکویید گیم چه زود و نامفهوم تموم شد 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 58 پست
دیگ فصل سوم می‌خوان بیان دیدی اونو کشت انداخت تو دریا به اون مشکوک شده بود حتما فصل سوم میفهمن کلا ا ...

زیاد بهش مشکوک نشدن ولی دید داخل اون اتاقه رو امیدوارم بکشنش راحت شن 

همه جا پر از جاسوس و خیانت کاره حال بهم زنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس میکنم اون پسره دوستش داره ، البته بقول دختره اگه بخاطر پولش نباشه

اره چون وسط بازی هم دختر داشت می مرد با خودش برد تو اتاق بهش

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

زیاد بهش مشکوک نشدن ولی دید داخل اون اتاقه رو امیدوارم بکشنش راحت شن همه جا پر از جاسوس و خیانت کاره ...

اره اون اولش هم اون مرده همه چی رو لو داد اگه دقت کنی نشسته بودند تو رستوران گفت بخاطر انتقام رییس و ..میخوایم دنبال اینا بگردیم اونم گفت پس واقعی هست حالا اینا هیچ فک کن ۳ سال سرکار بوده 😂😂

جدا از پایان فیلم اخرشم خیلی غیرمنطقی بود. این مرده که روز اول به خاطر یه نفر جونشو به خطر انداخت ای ...

اره دقیقا 

اگه همون‌جوری شروع میکردن به کشتن دایره ای ها اون وقت فرداش اینا میبردن تو قرعه کشی 

و اونوقت میرفتن خونه 

البته فیلم دیگ اونجا شاید تموم میشد 

ولی متنفرم از اون مرد نقاب سیاه

اره دقیقا اگه همون‌جوری شروع میکردن به کشتن دایره ای ها اون وقت فرداش اینا میبردن تو قرعه کشی و اونو ...

وای شما هم فکر می‌کردید اون دختر تیرانداز قرارع بیاد تو بازی نه که 😐بقیه رو بکشه تعجب کردم فک کردم جزو بازیکن ها میشه

وای شما هم فکر می‌کردید اون دختر تیرانداز قرارع بیاد تو بازی نه که 😐بقیه رو بکشه تعجب کردم فک کردم ...

این دختره اصلا داستانش بی سر و ته بود. همش منتظر یه صحنه تاثیر گذار ازش بودم ولی هیچی ندیدم

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

این دختره اصلا داستانش بی سر و ته بود. همش منتظر یه صحنه تاثیر گذار ازش بودم ولی هیچی ندیدم

اره منم فک میکردم حالا شاید اونا رو نکشه دلش نیاد ولی نه فک کنم اینم بخاطر این که خانواده اش نمی‌دونم بچه اش پیدا کنه مجبور شد این کارو کنه اینم باز فصل سوم معلوم میشه

ولی من از فصل دوش خیلی خوشم اومد

مایی که فیلم های اصغر فرهادی دیدیم این برامون پایان بسته بود بیشتر 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚