2777
2789
عنوان

شمام دلتون گرفته‌گرفتهههه من ک خفه میشم 💔💔اوف

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست

چرا فاز منفی میدین به خودتون  اهنگ پلی کنید  همخونی کن باهاش   مثبت فکر کن. 

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چرااا خیلی ناراحتیم اکثرا

نمیدونم واقعا عزیزم این حجم بی حوصلگی 

من تا پارسال میرفتم سرکار فکر میکردم تنش سرکار برام خوب نیست داره اسیب میزنه

بعد نرفتم سرمار دور کار بود بدتر همش خونه نه تفریح خاصی 

واقعا فهمیدم خوشحالی باید از درون باشه

حقوقم کم بود فکر میکردم ناراحتم الان بیشتر شده با ناراحتم 

فقط لطف خدا
نمیدونم واقعا عزیزم این حجم بی حوصلگی من تا پارسال میرفتم سرکار فکر میکردم تنش سرکار برام خوب نیست د ...

اره باید روحیه خوب باشه بخدا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
منم دیروز همین شکلی بودم امروز سرم گرم درسامه فعلا وقت نکردم دلم بگیره🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اخییی

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
پاشو سرگرم کاری شو

اونقد روحیم گوهه ک نمیتونم،کاری هم بکنم اح خاک توسرم

اونقد روحیم گوهه ک نمیتونم،کاری هم بکنم اح خاک توسرم

خدا نکنه دختر 

عب نداره میفهممت خودتو درک کن 

سعی کن آهنگ گوش بدی یا به خودت برسی اگه حوصله نداری بخواب خودتو آروم کن

ولی یه چیزی فهمیدم شما چند سالتونه داشتن دیسیپلین یعنی این ساعت بیدار میشم اینکارو میکنم این ساعت او ...

۲۱ 

معنویات چجورینی؟

خدا نکنه دختر عب نداره میفهممت خودتو درک کن سعی کن آهنگ گوش بدی یا به خودت برسی اگه حوصله نداری بخوا ...

اووف سخته