2777
2789
عنوان

خواستگارم جلسه دوم حرف بغل زد😐🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگه نمیدونی چیکار کردی باهام عاشقت شدم شدید😐😐نه دوس دختر نداشتهسنش زیاده و کلا سخت پسنده از ه ...

کپی نامزد  سابق من تمام ویژگی هاش ، ردش کن بره 

برای من شدیدننن ادعای عاشقی داشت و....

تو یک شب سنگ شد شد یه آدم دیگه

نرمال نیست. حیا نداره. خیلی گستاخه. 

اسی ردش کن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دقیقا حجب و حیا نداره اولین بارمه همچین موردی میبینم

این تا جلسه سوم هلاک شده تا ازمایش خون اگر دوام بیاره که میدونم نمیاره کارطرفو یه سره میکن اینجاس که میگن مدرک تخصیلی شعورو شخصیت نمیاره

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

۱۲ سال

واییییی بینین منم یکی و داشتم دقیقا اینجوری بود اختلاف سنیمون زیاد بود روز اول اینجوری به من گفت بیا بغلم گفتم چی من حتی دستم ندادم گفتم دلم نمی‌خواد دستم به کسی بخوره گفت مگه چیه عادیه ک گفتم برا من عادی نیست ! این گذشت واییی بیننن همش عکس میداد همش اینجوری گرم صبحت میکرد تو برخوردم همون جوری بود بعد می‌گفت تو اگه حسی به کسی داشته باشی اینارو ام میخوای یعنی حسی به من نداری و به من علاقه نداری و ... 

گذشت !!! ی بار منو قشنگ از حرصش همین جوری پیاده کرد رفت ! 

می‌خوام این و بهت بگم من طرفت و ندیدم طرفتم نمیشناسم اما اینو بدون این آدما به قول خواهرم با تجربه آن بلدن چیکار کنن بخاطر سنشونم شده قشنگم کار بلدن وا نده ... بعد اینکه اگه اون جواب منفی بهش بدی بهت قول صد میدم به نفر بعدی ام میگه عاشقت شدم بیا بغلم !! 

ببشترم بخاطر اختلاف سنی فکر میکنن میتونن زود راممون کنن 

(:A__•~•__M:)