2777
2789
عنوان

من برای اینکه ب عشقم برسم رفتم پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 60 پست

عزیزم حالا که همه چی تموم شده یکم آروم باش 

منطقی باش

باهاش درست حرف بزن 

برای موضوع مامانش از مامانت کمک بگیر اونا دوتا پیرهن بیشتر پاره کردن 

سیاست داشته باش داد و هوار نکن 

مثلا برای خونه خرید های قسطی کن که هم چیزی گیرت بیاد هم پول کم بیاره نخواد همرو به مامانش بده 

اینکه من سر بودم هم کلا از سرت بیرون کن زندگیت از هم میپاشه 

حتی از یه تراپیست کمک بگیر

حیف زندگی ایه که الان دیگه ساخته شده 

بعدم عزیزم شما برای پدر و برادرت دعا گرفتی برای ایشون که نگرفته بودی پس معلومه واقعا هم وجدان داره که ولت نکرده هم دوست داره 

به نظرم به جای این فکرا ، به فکر این باش که زندگی رو مدیریت کنی کنار هم خوشبخت بشید

کاربری دست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه دعا نویس تو محله کارش و خیلی تعریف میکردن ۶ سال پیش ۲۰۰ تومن ازم گرفت و بهم دعا رو داد اون زما ...

خب خونواده ی اونم باهمین یه دعا راضی شدن یعنی ؟؟؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

کاش شماره اون دعانویس میدادی من منم شش سال با رلمم همه مخالفن

این کار و نکن شاید قسمتت نباشه بخدا مثل سگ پشیمونم میگم کاش بهم نمیرسیدبم چقدر ما همدیگرو دوست داشتیم ؛؛ البته اون آقا ب ما گفت ستاره های بختتون جفته یعنی بهم می‌رسید می‌گفت بهضیا ستاره هاشون جفت نیست و زمین ب آسمون بره هیچ کس نمیتونه بهمدیکه برسونتشون

ای بابا💔💔

😢😢😢حالم خیلی بده تو این چند سال کارم شده گریه عذاب همش با خودم درگیرم میگم طلاق بگیرم بابام بیچاره با چ بدبختی تو این گرونی برای من جهاز خریده 

واسه همین چیزاست میگم وقتی عاشق میشین عقلانی عاشق بشید

آخه بچه ۱۴ ساله چی‌از عشق و عاشقی می‌فهمه منی ک الان ۲۱ سالمه میگم شرط اول برای ازدواج خانواده طرفه یعنی باید نگاه کنی ببینی تو چه خانواده ای بزرگ شده طرف اون موقع مگه این چیزا حالیم بود 

[QUOTE=366191670]این کار و نکن شاید قسمتت نباشه بخدا مثل سگ پشیمونم میگم کاش بهم نمیرسیدبم چقدر ما همدیگرو دوست داشتی ...[/QUOTEبنظرم هر فردی خودش قسمت خودشو رقم میزنه اینا همش چرته

دلیل مخالفت خانواده ها دلیل چرته

ولی بازم آدم تا خودش تجربه نکنه سرش به سنگ نخوره نمیتونه بفهمه درک کنه 

اگ شمارش داری میشه بهم بدی؟؟⁦☹️⁩

خانواده اون فقط مامانش بود ک اونم اون زمان دو دل بود از خداش بود کی ب این دختر میداد آخه با اون شرای ...

راست میگی عزیزم میشه شماره دعانویس رو بدی ؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

عزیزم حالا که همه چی تموم شده یکم آروم باش منطقی باشباهاش درست حرف بزن برای موضوع مامانش از مامانت ک ...

ببین میدونی الان نشستم با خودم فکر میکنم میگم این آدم اصلا لایق این نبوده که این همه مدت ب پاش بشینم اصلا انگار مسته نسخ چیه حرف تو مخش نمیره درون گرا لبخند بزنه این آقا یه بار اصلا چی این من دل خوش کرده بودم آخه خدایا ؛؛ مامانش بد نیست تو زندگیم دخالت نمیکنه فقط این پول گرفتنش اون اوایل اذیتمون کرد ؛؛ 

[QUOTE=366191670]این کار و نکن شاید قسمتت نباشه بخدا مثل سگ پشیمونم میگم کاش بهم نمیرسیدبم چقدر ما ه ...

من ک شمارشو ندارم باید حضوری برم پیش طرف هم محله ای هستیم