2777
2789
عنوان

من برای اینکه ب عشقم برسم رفتم پیش دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 60 پست
از یه دعا نویس تو محله کارش و خیلی تعریف میکردن ۶ سال پیش ۲۰۰ تومن ازم گرفت و بهم دعا رو داد اون زما ...

دعانویسه خوب بوده.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

داستان زندگیت تقریبا شبیه داستان کتاب بامدادخماره

طبیعیه که بعد از مدتی  اون عشق اولیه کمرنگ وآدم چشاش باز بشه

اما سعی کن زندگی و همسرتو درست کنی،خداروشکر شوهرت معتاد نیست و باعشق ازدواج کردی،خودش بعدمدتی از بازی کردن خسته میشه و میره سرکار

به نظرم با یه مشاور صحبت کن،طلاق راه حل نیست

زندگی بعدطلاق خیییلی سخته و پشیمونی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم کاش اون موقع این حماقت نمی‌کردم شاید سرم ب سنگ میخورد یا با پافشاری خانواده ها ب هم نمیرسیدیم ک ای کاش هم نمیرسیدیم همش خودم با بقیه مقایسه میکنم این و با شوهرای دختر عمم از همه اونا سر تر بودم همشون با یه آدمی ازدواج کردن بیا و ببین

آخه بچه ۱۴ ساله چی‌از عشق و عاشقی می‌فهمه منی ک الان ۲۱ سالمه میگم شرط اول برای ازدواج خانواده طرفه ...

اره خانواده اولین چیزه واقعا من خودم تو سن کم عاشق شدم الان ۲۲ سالمه هنوزم دوسش دارم ولی با عقلمم دوسش دارم چون همون چیزیه که باید باشه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببین میدونی الان نشستم با خودم فکر میکنم میگم این آدم اصلا لایق این نبوده که این همه مدت ب پاش بشینم ...

عزیزم خودت میگی درونگراست 

دست خودش نیست 

به نظرم باهم برید تراپیست 

من و نامزدم کوه اختلاف بودیم ولی باهم داریم می‌سازیم 

سخته یه جاهایی ولی اون جاهایی که خوبیم باهم واقعا پوشش میده 

اینکه مامانش دخالت نمیکنه خیلی خیلی خوبه 

عزیزم حیف زندگیه که خرابش کنی

الان همسرته کسی که از همه بهت نزدیک تره با خودش حرف بزن نه با این ادبیات البته که تو از من پایین‌تری بگو فلان رفتارت اذیتم میکنه 

کسی که دوست داره به حرفت هم گوش میکنه 

خودت هم به این فکر کن چقد میخواسته تورو که پای حرفش مونده حرف مادرشو زیر پا گذاشته 

پسرای این دوره خیلی مامانین تا مامانه بگه نه میگن نه بعدم میگن مامانمهههه

اینی که حاضر شده به مامانش بگه نه میخوامش یعنی حتی شاید ارزش تو پیشش از حرف مامانش بالاتر بوده 

همش بدی هاشو نبین 

کاربری دست 
اره خانواده اولین چیزه واقعا من خودم تو سن کم عاشق شدم الان ۲۲ سالمه هنوزم دوسش دارم ولی با عقلمم دو ...

خدروشکر عزیزم ببین این آدم می‌تونست یه انتخاب اشتباه باشه آخه دل ک غلط و نادرست و انتخاب اشتباه حالیش نیست منم دردم اینه میگم چرا یه آدم درست و حسابی جلوم سبز نشده کودکی سختی داشتم فقط از خدا میخواستم یکی جلو راهم قرار بده خوشبخت بشم رفتم مشهد مجرد بودم گفتم یه نشونه بهم بده ک با این آدم خوشبخت میشم یا ن ... برگشتم دیدم مامانش نشسته خونمون برای خواستگاری چقدر هم مخالف بود ولی حس کردم یه نشونس 

منم بایکی ۴ سال تو رابطه بودیم. عاشق بودم😑

نکبت بهم خیانت کرد.

حالا من عاشق چیه او ع‌َ ن شدم؟

خودش وکیل بود

عشایری بودن

باباش دم خیابون می ایستاد تا کار پیدا کنه 

۱۱تا بچه بودن.

حالا من

موسسه حقوقی داشتم.

بابام رییس شرکت بود

ساکن بالاشهر

خاک توسرش،با منشیش بهم خیانت کرد جلو روی خودم.

الان میگم آدم باید باکسی ازدواج کنه که ازخانواده اصل و نسب دار و هم سطح خودش باشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منم بایکی ۴ سال تو رابطه بودیم. عاشق بودم😑نکبت بهم خیانت کرد.حالا من عاشق چیه او ع‌َ ن شدم؟خودش وکی ...

دقیقا کاش اینم ب من خیانت میکرد مثل چی پرتش میکردم از زندگیم بیرن

عزیزم خودت میگی درونگراست دست خودش نیست به نظرم باهم برید تراپیست من و نامزدم کوه اختلاف بودیم ولی ب ...

مرسی عزیز دلم آره ناراحت ک میشم  این افکار هجوم میاره سمتم داره اذیتم میکنه واقعا فکر کنم باید برم پیش یه مشاور خوب