2777
2789
عنوان

چقدر به زندگی بعد از مرگ اعتقاد دارین💀

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست
من فکر میکنم دوباره به دنیا میایم تا تاوان اشتباهات این زندگی رو بدیم. بدون اینکه خودمون به یاد بیار ...

بله همینطوره ولی به نظر من چه بهتر که دیگه یه خواب و تمومی ابدی باشه مرگ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چیز تموم نمیشه فقط جسم از بین میره ولی خودت نه ،و کیفیت وجودیت کیفیت زندگی پس از مرگتو تعیین میکنه و البته به نظر تناسخ وجود داره ولی نه به طور یکسان یکی ممکنه همون لحظه وارد زندگی جدیدیش بشه ولی یکی شاید مدت ها باید صبر کنه و کسی که با هستی به طور کامل یکی شده از چرخه تناسخ خارج میشه

کاربر آقا
بله همینطوره ولی به نظر من چه بهتر که دیگه یه خواب و تمومی ابدی باشه مرگ

من اینطور فکر میکنم هرکس با اعتقادی که زندگی میکنه زندگی پس از مرگ رو تجربه میکنه. اگه فکر میکنه برزخ هست حتما به برزخ میره و اگه فکر میکنه زندگی دیگه ای هست به زندگی بعدیش میره😂🙂‍↔️

به هرحال ما که واقعیت رو نمیدونیم، من تلاش میکنم بهترین ورژن خودم باشم که حداقل از خودم راضی باشم. چه دوباره زندگی کنم چه زندگی دیگه ای وجود نداشته باشه

🤍.
خیلیی زیاد برنانه زندگی پس از زندگی رو ببین

اعتقادت به چه صورته ؟ فک میکنی قراره چی بشه؟ خواب ابدی یا تولد دوباره؟

به این برنامه خیلی اعتقاد ندارم حقیقتا

خود واقعی یعنی همین که هستیم خوب یا بد یعنی همین روند ادامه پیدا میکنه هی مرگ هی زندگی

نه منظورم اینه انقد تاوان اشتباهامون رو بدیم تا به یه نسخه خوب از خودمون برسیم که خدا ازمون راضی باشه

🤍.
تولد در جسم دوباره 😑. ...ما بعد از مرگ ،جسممون رو مانند لباس خارج میکنیم و وارد دنیای دیگه میشیم مه ...

بعضی دوستان بر این عقیدن که با روحمون در یه جسم دیگه متولد میشیم و این قدر این ادامه داره تا به تکامل برسیم

من اینطور فکر میکنم هرکس با اعتقادی که زندگی میکنه زندگی پس از مرگ رو تجربه میکنه. اگه فکر میکنه برز ...

وقتی مغزت خاموش میشه کجا میخوای بری؟ اون در صورتیه که مغزت کار کنه

روح برای ادم هیچکاری نمیکنه