یک روزم مونده یعنی دوهفته وقت داشتم الان شوهرم میگه نریز معلوم نیست خونه بدن یا ندن ولی اخه من واریزی قبلی طلا فروختم 😭 وکلی هم ضرر کردم اگه این واریزیو نریزم حذف میشم و یعنی دوبرابر ضرر میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره مسکن ملی هرچی میکشم از دست این مرده 11ساله مستاجرم همش میگه نکن نخر و فلان میخوام دیگه به حرفش ...
البته ترسش و بی اعتمادیش طبیعیه
ولی مگر راه دیگه واسه خونه دار شدن سراغ دارید؟
مگه با این پول میشه چند متر حتی زمین خرید؟
مجبورید اعتماد کنید
ان شالله ک خیلی زود تحویل بگیرید
خودتون هم پیگیری کنید
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
منم همینو میگم حتی الان میشه امتیازشو فروخت اینجا بشدت خرید فروش میشه تازه هنوز هیچی هم نشده
والا مستاجری جیگر آدمو خون میکنه
حداقل یه زمینی دستتونو میگیره
اینجا هم حتی نیمه ساختشو میفروشن،هر چی باشه یه سرپناهه
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...