2777
2789
عنوان

رابطه با همسر

440 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها من آیدام ۲۳ سالمه ما توی خانوادمون پسر مجرد زیاد داشتیم هم طایفه مادری هم پدری و خب پدر مادراشون میومدن جلو واسه صحبت پسرای بدی هم نبودن اما من قیافه و اندام و اینا برام مهم بود چون خیلی اوقات به رابطه فکر میکردم مثلا از پسرای چاق بدم میومد من عاشق پسر داییم بودم و خب دختر داییمم ک فهمید یجوری مارو باهم اوکی کرد و منم از خدا خواسته قبول کردم دیگ😅💔و باهم عقد کردیم و اون آدم مغروریه نمیدونم چجوری بگم ولی اصن حرف رابطه نمیزنه انگار خواهر برادریم حص میکنم ته دلش یکی دیگ و میخواد ولی به اصرار خواهرش اومده جلو و من عاشقش شدم واقعن از هر نظر خوبه😭دوجا می‌ره سرکار خیلی برای آینده برنامه داره آدم شکاک و سخت گیری نیست و... کلا خوبه دیگ و نمیدونم چرا خیلی باهام راحت نیست و سرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا بزار چند وقت بگذره شاید خجالت میکشه😐

پسرا و خجالت؟😳

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

ما چون کلا ازدواج فامیلی نداریم، پس طبیعیه که نسبت به همدیگه دید خواهربرادری داشته باشیم😆😆😆

از خودش بپرس اگر هم بیانش برات سخته اول با یه مشاور صحبت کن و یه کمکی بگیر. شماره ۱۴۸۰ هم مال بهزیستیه و حق المشاوره نداره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄