2777
2789
عنوان

شوهرم خونه نیست حوصلم سر می‌ره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 44 پست
چی میکنی تو خونه؟

خونه رو تمیز میکنم یا تو گوشیم یا خواب

تلویزیون و فیلم اهلش نیستم

با دوستم چت میکنم الانم که بچش تازه بدنیا اومده نمیتونم سرگرم بشم باهاش 

امشبم شوهرم دیر میاد واقعا نمیدونم 

♡
چقددد من دوس دارم الان جای تو بودممم بجز قسمت نینی

اره قسمت تلخش همون نی نیه 

کاش الان بچه داشتم وقت سر خاروندن نداشتم

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه رو تمیز میکنم یا تو گوشیم یا خوابتلویزیون و فیلم اهلش نیستمبا دوستم چت میکنم الانم که بچش تازه ...

بچه نداری ؟

اخ گفتی شوهرم‌انداخته رو فلش میره طبقه پایین با داداشاش میبینه نمیزاره ببینیم میگه بچه ها بخوابن بعد ...

بچه رو ببر پایین آویزون باباش شه نذاره ببینه خودت دان کن ببین 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

قبول دارم ولی نباشه هم خوب نیست

بین بد و بدتر یکی رو باید انتخاب کنی.

بگرد ببین خانم های با شرایط خودت چکار میکنن. با چی سرگرم هستند. 

معمولا تو شهرهای مهاجر نشین خانوم‌های یک محل ، جلسه با هم میگیرن. جلسات قرآن و دعای توسل و ... ، هم ثواب میکنن هم  غریبی رو با بودن در کنار همسایه ها کمتر حس می کنند. 

اره همه کارهایی ک بچه ها میگن میکنم اما باز حس افسردگی دارم باشگاه هم خودم تنبلیم میشه صبحا دیر بیدا ...

اره ادم به مرور خسته میشه

دو روز زود بری بعدش اراده میکنی😂🤭 کلاسای دیگه هم میتونی بری مثلا شیرینی و کیک پزی، خیاطی، آشپزی، نقاشی حرفه ای و...

همینکه سرت گرم بشه و فعالیت بدنت بره بالا زودتر هم باردار میشی

🤍.
جدا بفهمه بیرون رفتی چه رفتاری داره؟؟

واسه خرید و اینا ک برم کاری نداره 

ولی بازار دوره از ما 

بدون اجازه برم هیچی دیگه خون ب پا می‌کنه میگه چرا بی اجازه رفتی ؟ کارت چی بوده ک بهم نگفتی و دعوا خلاصه