2777
2789
عنوان

بچه ها نفقه و ارث و بچه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
آخه دادگاه گفته بوده بعد هفت سال بیان پدره ببرش منتها پدره زن میگیره خانوادشم دیگه دردسر نیمخواستن ک ...

مامانه گرفتار کرده خودشو عزیزم 

اما اگر رای صادر نشده هیچ کاری نمیتونه بکنه 

با زبون بگیرش ارثیه رو بگیره حداقل

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
اره بگیره حقشه چرا اون زن دوم همه‌رو صاحب بشه چند سالشه الان بچه؟

بخدا اینقدر بی حیان چند روز پیش زنگ زده به عمش عمش میگه نمیشناسمتون فکر کن یه عموش آمریکا به عموش توی سعادت آباد عمه ها ش دکتری خانوم جلسه ای زن شهید اونوقت اینجوری به این زن بی پناه ظلم کردن حالا دختره چهل سالشه مادر و میزنه میگه اگه زن خوبی بودی طلاق نمیکیرفتی با بابام میرفتی نیشابور خانوم بنده خدا بچهرو از بیمارستان نمی‌خواسته منتها زوری دادن بهش بعدم سر طلاق دادگاه تا هفت سالگی داده بهش بعد یارو چون زن گرفته نیومده سراغ بچه این خانوم سوخت پای بچه اینا

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کار حقوقی میکنم اگر سوالی بتونم کمک کنم خوشحال میشم

بببین عمه دختره یکیش بچه ندارن  می‌تونست این دختره ببره از بچگی جای بچش منتها چون دختر بوده نخواستن الان عمه هه تمام پولاش ،این طور که شنیدیم صیغه میشه پول در میورده داده به محمد پسر بزرگه این مرده اون یکی عمه هم زن شهید شده بوده بعد با پسر خواهر شهیده ازدواج کرده دوباره اونم مرده بعد صیغه آخون.....دا می‌شده الان دکتری گرفته زنگ زد بهش دختره برگشت گفت نمیشناسمتون منظورم اینه شرایط مالیشون خوبه حداقل دلشون به خال خانومه نمیشوزه به خال ناموس خودشون بسوزه خوب این زن این دخترو از خونه باباش مگه اوده یه عموشم آمریکاست یه عموشم سراه آذری کارگاه داره خونشون سعادت آبده الان دخترعمویش گفته سهیلا تو هم از کارگاه ارث میبری منتها زنگ زد به عمش عمه هه گفت نه هرچی هست مال پسر برادرمع

مامانه گرفتار کرده خودشو عزیزم اما اگر رای صادر نشده هیچ کاری نمیتونه بکنه با زبون بگیرش ارثیه رو بگ ...

بببین عمه دختره یکیش بچه ندارن  می‌تونست این دختره ببره از بچگی جای بچش منتها چون دختر بوده نخواستن الان عمه هه تمام پولاش ،این طور که شنیدیم صیغه میشه پول در میورده داده به محمد پسر بزرگه این مرده اون یکی عمه هم زن شهید شده بوده بعد با پسر خواهر شهیده ازدواج کرده دوباره اونم مرده بعد صیغه آخون.....دا می‌شده الان دکتری گرفته زنگ زد بهش دختره برگشت گفت نمیشناسمتون منظورم اینه شرایط مالیشون خوبه حداقل دلشون به خال خانومه نمیشوزه به خال ناموس خودشون بسوزه خوب این زن این دخترو از خونه باباش مگه اوده

هر کسی که وارث اون آقا باشه و ارث برده باشه میشه بر علیه اون دادخواست داد

عزیزم تروخدا ببین راهکاری چیزی به ذهنت میرسه که حق این بنده خدارو بگیریم فکر کن این بچرو خانوم درست نکرده خوب اون مرد بچرو درست کرده تازه خانوم بچه دار نمی خواسته بشه دیده بوده اختلاف دارن منتها زن بی سواد ی بوده دیگه سرش نمی‌شده فکر اینا بیان بچرو بندازن دستش خودشون برن عشق و حالشون اینم اینجوری بدون پول اکه بتونی راهنمایی کنی نفقه این چند سالو از اینا بگیره دعا گوت میشیم گناه داره طفلی

من کار حقوقی میکنم اگر سوالی بتونم کمک کنم خوشحال میشم

الان نفقه این چند سال که بعد هفت سالگی آید می‌بردن بچرو و نبردن و این خانوم می‌تونه از ورثه طلب کنه

الان نفقه این چند سال که بعد هفت سالگی آید می‌بردن بچرو و نبردن و این خانوم می‌تونه از ورثه طلب کنه

من چیزایی که نوشتی نخوندم اینکه عمه شوهر کرده یا صیغه شده یا وضعش خوبه یا نیست اصلا مهم نیست . به حرفای من توجه نکردی گفتم میتونه نفقه ایام گذشته رو از ورثه طلب کنه حالا هر کسی میخواد باشه .‌البته یه شرط داره و اونم اینه که ورثه از اون آقا ارث برده باشن اگر چیزی نداشته نه ولی اگر داشته و بهشون رسیده میشه دادخواست داد و هر کدوم از ورثه به میزانی که بهشون ارث رسیدن مدیون هستن و باید پرداخت کنن

من چیزایی که نوشتی نخوندم اینکه عمه شوهر کرده یا صیغه شده یا وضعش خوبه یا نیست اصلا مهم نیست . به حر ...

آره دارن سراه آذری کارگاه دارن 

نگفتم چی دارا یا چی نداره گفتم ورثه اگر از اون آقا بهشون ارث رسیده موظف به پرداخت هستن اگر ارث نرسید ...

آره دیگه همین ارث رسیده منتها زدن به نام پسر زن باباش خونه هم توی نیشابور مال بالاخره بوده تقسیم کردن اسم این دختر و رد نکردن توی ماترک بعد پدره تامین اجتماعی هم حقوق داشته رسیده زن باباهه اونم می‌تونه درخواست بده بگیره چون دختره محرده

نگفتم چی دارا یا چی نداره گفتم ورثه اگر از اون آقا بهشون ارث رسیده موظف به پرداخت هستن اگر ارث نرسید ...

عزیز دلم ازت ممنونم پاسخ گویی دعاگوتم فقط چه اسمی طرح شکایتکنه