2777
2789
عنوان

چراهمه پولدار از دلار گلایه دارن اما فقیرا براشون عادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 34 پست

نمیگم خیلی دور

کاش به همین سال ۹۷ برمیگشتیم

دلار ۴ تومن بود 

الان ۸۰.. 

هعی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی ب پولداری فقیر نداره بدبختی هست ک نصیب همه شده و برای هممون ضرره خدا لعنت کنه کسی ک رسوندش ب اینجا 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
نمیشن پولدار خیلی سرمایه دارن نالیدن فیلمشون کنه کیلو کیلو طلا دارن یه عالمه ملک زمین دارن ...

عزیزم این ارزش پول عه که داره کمتر میشه

نه اینکه سرمایه اونا بیشتر بشه 

یه مثال بزنم اگه قبلا با ده میلیارد ۵ تا زمین میتونست بخره الان یه زمین میتونه بخره

تو فکر میکنی ارزش زمینه که بالا رفته ولی این ارزش پول و سرمایه طرفه که کم شده 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

همیشه داراها بیشتر مینالن 

اطراف من نود درصد دارا هستن 

از اون دارهاااااا 

اما ورد زبونشون نداری و بی پولی و‌گله و شکایت 

طرف برا عروسی بچه ش چند میلیارد خرج کرده 

بعد گله و شکایت میکرد بابت وام ازدواج 

بهش میگم میخوای چیکارش کنی دیگه؟

میگه می‌خوام برا خودم طلا بخرم

یا چنتای دیگه شون دیگه 

چنتا خونه 

دوسه تا ماشین چند میلیاردی 

ویلا برا تفریح 

حدود یک میلیارد طلا ،مدل های مخخخختلف 

شغل آنچنانی 

توی یک جمع داشتن میگفتن سود سهاممون کم بود😑

همیشه داراها بیشتر مینالن اطراف من نود درصد دارا هستن از اون دارهاااااا اما ورد زبونشون نداری و بی پ ...

واااای  دقیقااا  برای ما هم همینه   انقد زورم میگیره 

چون پولدارا با دلار کار میکنن جنس میارن هزارتا کار میکنن 

برج میسازن مغازه میفروشن دلار رو زندگیشون تاثیر داره 

اونیکه فقیره هم اسیب میبینه اما سرو کارش با دلار و ارز نیست میره برای اونیکه زندگیش با دلار بالا پایین میشه کار میکنه سر ماه چند غاز حقوقشو میگیره

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

چون فقیر چیزی برای از دست دادن نداره اما پولدارا از همه گدا ترن و اینکه بعضیاشون بازیگران قهاری هستن که فیلم بازی میکنن که ای وای ای خاک بر چوک پس فیلمشان هست ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
پولدارها هم نمی نالند، چون پول رو قبلا تبدیل به دلار و طلا کردن. الان خوشحال هم میشن. طبقه متوسط نا ...

هر روز پثلدار ها پولدار تر میشن

فقیر ها فقیر تر

این وسط طبقه متوسطن که به زور دارن درجا میزنن و بیشترین فشار بهشون میاد 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی