2777
2789
عنوان

بهترین مرحله بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
والا از ویار و زایمان و ازمایشا راحت تره

قبل از بارداری فکر میکردم فقط زایمان سخته، باز زایمان یکباره تموم میشه میره. فعلا با این حالت تهوع روزی ده بار می میرم و زنده میشم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
اینکه حالت تهوع تون گم بوده عالیه و نعمت بزرگی هست. من دارم افسرده میشم. همش به مرگ فکر می کنم

دور از جونتون این حرفا چیه .اینم میگذره و بعدا براتون خاطره میشه بارداریه و این چیزاش دیگه .من انقدر دوست داشتم مثل تو این فیلما حالم بد بشه بی ادبیه ،ولی بالا بیارم ناز کنم بیفتم یجا نمیشد که نمیشد، بهم نچسبید  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور از جونتون این حرفا چیه .اینم میگذره و بعدا براتون خاطره میشه بارداریه و این چیزاش دیگه .من انقدر ...

نه عزیزم تحمل ی روزش خیلی سخته، فکر کن هر روز بخوای بالا بیاری.

ی روز آدم مسموم بشه کلی ضعیف میشه حالا تصور کن چند ماه پشت سر هم بالا بیاری

من تو این چند هفته 7 کیلو وزن کم کردم

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰