یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تقریبا. حفتش یکیه اما چون ما خودمونو تو اینه به صورت معکوس میبینم اما تو عکس های اینطور به چهره معکوسمون بیشتر عادت داریم. اون چهره تو عکسا بزامون غریبه تره
بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم خیلی بر ...
به نظر من ادما خودشون از عکساشون بهترن. چون عکس روح نداره و فقط یه زاپیه ست. اما توادم رو به روتو در حال خندیدن و حرف زدن میبینی و حس میگیری ازش و اونواز زوایای مختلف هممیبینی
اره فقد بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم ...
دوربین چهره رو نامتقارن نمیکنه، دقیقا همونی که هستیم رو نشون میده، بقیه رو که میبینیم مگه نامتقارنن؟ شاید چون معمولا عکس دست جمعی کمی دور نشون میده خوشگلیامون معلوم نباشه😛😂 تو آینه هم خیلی از نزدیک خودتو نگاه نکن چون بقیه اون شکلی نمیبینن ما رو، کمی فاصله بگیر، در کل خیلی فرقی با هم ندارن آینه و دوربین، دوربین کمی زشتتر میکنه ولی
یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی 👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
وای دقیقا این همیشه سوال منم بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو اینه حوری بعد تو عکس کج و کوله🫤
چیزی که عکس نشون میده چهره واقعی نیست تو عکس عیب و ایرادهای جزئی بزرگ میشن و همه چیز شدیداً به نور و سایه بستگی داره تو عکس آدم بیحرکته و این خیلی روی چهره تأثیر میذاره حتی تصویر ما تو آینه هم چهره واقعیمون نیست چون آینهای که کاملاً صاف باشه و موج نداشته باشه وجود نداره و هر آینهای یه جای صورت رو کج نشون میده
دوربین چهره رو نامتقارن نمیکنه، دقیقا همونی که هستیم رو نشون میده، بقیه رو که میبینیم مگه نامتقارنن ...
اتفاقاً دوربین اصلاً چهره واقعی رو نشون نمیده چون همه لنزها اعوجاج دارن یکی بیشتر یکی کمتر دوربین گوشی که هیچی حتی لنزهای حرفهای هم اعوجاج دارن و تصویر رو کاملاً صاف و اونجوری که چشم میبینه نشون نمیدن شما الآن از یه سیب عکس بگیرید بعد عکس رو با واقعیتش مقایسه کنید اون موقع متوجه تفاوتش میشید