2777
2789

خدایی شبیه آیینه ایم چون از یه عروس با دوربین گوشی عکس گرفته بودم اینقد زشت افتاده بود 

ولی از نزدیک واقعا خوشگل بود 

از همون موقع فهمیدم آیینه راست میگه😂

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلومه آینه دوربین گوشی بخوای نخوای عیب پوستو میگیره خیلی کارا میکنه آینه بیشتر خودتی آیینه دسشویی ه ...

اره ماهم امیدواریم شبیه آینه باشیم هم واقعی تره هم ما عادت کردیم به چهرمون و دوربین گوشی کامل برعکس میکنههه و فکر کنم همون طوریه که مارو میبینن 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

عکس، چهره بقیه افراد توی عکس ایا شبیه خودشونه؟ میبینی که دقیقا شبیه هست

اره فقد بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم خیلی برامون عجیبه و نا متقارن

تقریبا. حفتش یکیه اما چون ما خودمونو تو اینه به صورت معکوس میبینم اما تو عکس های اینطور به چهره معکو ...

بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم خیلی برامون عجیبه و نا متقارن

بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم خیلی بر ...

به نظر من ادما خودشون از عکساشون بهترن. چون عکس روح نداره و فقط یه زاپیه ست. اما تو‌ادم رو به روتو در حال خندیدن و حرف زدن میبینی و حس میگیری ازش و اونو‌از زوایای مختلف هم‌میبینی

اره فقد بنظرتون اون ایراداتی که ما میبینیم توی چهرمون اونا هم به همین شدت میبینن؟ چون ما عادت نداریم ...

دوربین چهره رو نامتقارن نمیکنه، دقیقا همونی که هستیم رو نشون میده، بقیه رو که می‌بینیم مگه نامتقارنن؟ شاید چون معمولا عکس دست جمعی کمی دور نشون میده خوشگلیامون معلوم نباشه😛😂 تو آینه هم خیلی از نزدیک خودتو نگاه نکن چون بقیه اون شکلی نمیبینن ما رو، کمی فاصله بگیر، در کل خیلی فرقی با هم ندارن آینه و دوربین، دوربین کمی زشتتر میکنه ولی

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
وای دقیقا این همیشه سوال منم بوده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو اینه حوری بعد تو عکس کج و کوله🫤

چیزی که عکس نشون میده چهره واقعی نیست تو عکس عیب و ایرادهای جزئی بزرگ میشن و همه چیز شدیداً به نور و سایه بستگی داره تو عکس آدم بی‌حرکته و این خیلی روی چهره تأثیر میذاره حتی تصویر ما تو آینه هم چهره واقعی‌مون نیست چون آینه‌ای که کاملاً صاف باشه و موج نداشته باشه وجود نداره و هر آینه‌ای یه جای صورت رو کج نشون میده 

دوربین چهره رو نامتقارن نمیکنه، دقیقا همونی که هستیم رو نشون میده، بقیه رو که می‌بینیم مگه نامتقارنن ...

اتفاقاً دوربین اصلاً چهره واقعی رو نشون نمیده چون همه لنزها اعوجاج دارن یکی بیشتر یکی کمتر دوربین گوشی که هیچی حتی لنزهای حرفه‌ای هم اعوجاج دارن و تصویر رو کاملاً صاف و اونجوری که چشم می‌بینه نشون نمیدن شما الآن  از یه سیب عکس بگیرید بعد عکس رو با واقعیتش مقایسه کنید اون موقع متوجه تفاوتش میشید

خاهر 😭😭😭😭😂😂😂واقعیتهحقیقت تلخهبا ی دروغ شیرین ک شبیه اینه دسشویی هستی خودتو گول نزن

در واقعیت چهره ما از چیزی که تو آینه دستشویی می‌بینم هم قشنگتره به لنز دوربین اعتماد نکنید لنز دوربین اعوجاج داره و همه چیز رو کج و کوله نشون میده