2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ظهر مرغ داشتیم. نمک و فلفل و کمی روغن اغشته کردم رون مرغ رو گذاشتم توی سرخکن یا همون هواپز.  حدود نیم ساعت سی و‌پنج دقیقه بود با سس مرغ پختیم. سس مرغ هم که پیاز و زردچوبه تفت دادیم با رب و آب جوش .مرغا رو گذاشتم داخلش مغز پخت بشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مرغتو اول دو طرف سرخ کن 

بعد تو یه ظرف دیگه پیاز خورد کن بعد اینکه پیازا سبک شدن بهش فلفل دلمه و هویچ حلقه ای بریز. الو بریز. ادویه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزن. بعد اینکه یکم تفت خوردن رب بزن و سرخ کن و آخر مرغای سرخ شدتو بریز و آب جوش بریز تا رو مربغات بیاد بعدش درشو بذار. نیم ساعت آخرم زعفرون دم کرده بریز 

سه ساعتی زیرش باید کم باشه تا خوب جا بیفته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

۸ تیکه بنظرم 

اول مرغ ک شستی تو یک قابلمه نچسب روغن و یزره زردچوبه و نمک کم بزن بزار سرخ سرخ شن وقتی طلایی شد همشون ور دار تو همون پیاز رنده شده و سیر رنده شده(سیر دو حبه پیاز ام ۳ تا متوسط) بریز بزار کامل سرخ شن یزره آبش ک رفت فلفل دلمه و هویج و مخلفات بریز رب بزن ادویه (فلفل نمک زردچوبه کم ) بزن بزار ربش یزرع تفت بخوره مرغ هارو بریز روش آب جوش بریز روش و بزار بپزه تا آبش متوسط بشه و چک کن مرغ ات وا نره چون سرخ کرده ایی 

میتونی واس اینکه قشنگ ترم بشه تو یک ظرف دیگ نخود فرنگی و ذرت و هویج و بزار آب پز بشه در آخر با کره تفت بدی بریزی کنار مرغ ک میخوای سرو کنی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
ما ظهر مرغ داشتیم. نمک و فلفل و کمی روغن اغشته کردم رون مرغ رو گذاشتم توی سرخکن یا همون هواپز. حدود ...

سرخکن دارم ولی اندازه هشت نفر توش جا نمیشه.خیلیم مرغارو خشک میکنه چند بار توش گذاشتم.البته من مرغ تنها گذاشتم داخل سس نبوده

سرخکن دارم ولی اندازه هشت نفر توش جا نمیشه.خیلیم مرغارو خشک میکنه چند بار توش گذاشتم.البته من مرغ تن ...

اسی اینجور ک گفتم بپز تموم شه بره 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

من چن روز پیش بااین دستور پختم مزه اش عااالی شد.

پیاز و دلمه رویه کم تفت دادم مرغ و اضافه کردم،فلفل سیاه زرد چوبه اضافه کردم پیاز که طلایی شد هویج و چند تا دونه آلو ریختم آب ریختم موند جاافتاد آخرسر رب زدم با چند تا پوست پرتقال خشک شده به نظرم رمزش همین بود....در آخر که پخت مرغ و در آوردم سرخ کردم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
سرخکن دارم ولی اندازه هشت نفر توش جا نمیشه.خیلیم مرغارو خشک میکنه چند بار توش گذاشتم.البته من مرغ تن ...

خب مرغ فقط با سرخکن داخلش مغز پحت نمیشه که .من پنج تا ته ران داخلش سرخ کردم امروز. قشنگ سرخ شد. بعدش باید با اون سس مرغ مغز پخت بشه که مزه ها به خوردش بره. الو هم بریز راستی داخل سس

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی