2777
2789
عنوان

دیروز با همکارم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
منم مثل شمام حتما تو زندگی شخصیت مشکل داری چون منم همینم

آره...سختی زیااااااد کشیدم تو زندگی...انگار که پیمونم پره دیگه...قلبم طاقت کوچیکترین حرف و بحث و کشمکش رو نداره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا مث شما بودم واسه هر بحث الکی چند روز خودخوری داشتم اما الان عمرا اگ یادم بیاد دیروز مادرشوهر ...

واای اگه من بودم از دیروز دراز کشیده بودم زل زده بودم به سقف

واای اگه من بودم از دیروز دراز کشیده بودم زل زده بودم به سقف

خداشاهده تا پارسال دقیقا مث شما بودم از پارسال ک با این قومالظالمین یهم زدم با خودم کار کردم و گفتم چرا ب خاطر این ادمای بی ارزش خودمو داغون کنم و خودخوری کنم 

دیروزم ک دعوا کردم اصلا از خودم انتظار نداشتم ک انقد جرات داشته باشم روبروشون اینجوری وایسم 

ب این نتیجه رسیدم تا بهشون توهین نکنی اونا طلبکار میشن ازت 

خداشاهده تا پارسال دقیقا مث شما بودم از پارسال ک با این قومالظالمین یهم زدم با خودم کار کردم و گفتم ...

من مجبورم برم سرکار...کارم خودش پر استرسه...همکارام هم چون سابقم کمه اذیتم میکنن ...شرایطمم جوریه که به کارم احتیاج دارم...گیری افتادم اصلا آرامش ندارم

خداشاهده تا پارسال دقیقا مث شما بودم از پارسال ک با این قومالظالمین یهم زدم با خودم کار کردم و گفتم ...

خوش بحالت عزیزم من خیلی لاغرم بعد یسری توهین میکنن تا میام جواب بدم خود طرف یا دوست و اطرافیانشون ک باهم باند هستن میپرن وسط جوری حرف میزنن انگار من خیلی دریده هستم من خیلی زبون دارم ولی خداشاهده خیلی احترام همه رو دارم تا کسی حرفی نزنه کاری بهش ندارم بعد نمیتونم از خودم دفاع کنم بخاطر حرفایی ک ممکنه بقیه مشت سرم بزنن درحالیکه خودشون شروع میکنن

من مجبورم برم سرکار...کارم خودش پر استرسه...همکارام هم چون سابقم کمه اذیتم میکنن ...شرایطمم جوریه که ...

هرچی گفتن شما جواب بده نزار توی دلت بمونه چند پهلو جواب بده انگار ک منظورت با اون نیس ولی اون ب خودش میگیره 😂

برادرشوهر من رفته کارگاه همسرم وسایل های همسرم رو برداشته اورده خونه همسرم هم از خونه مادرش وسایلاشو شناخته ب پدرش گفته اینا مال منه اینجا چیکار میکنه اونم بنده خدا گفته صداشو درنیار ابروشو نبر بردار وسیله هاتو ببر حالا ک نادرشوهرم و برادرشوهرم فهمیدن ک همسرم وسایلارو برده میگن وسیله عارو شوهرت از خونه ما دزدیده منم گفتم دزد خودتی و پسرت ک امدین کارگاه ما و دزدی کردین 

ببین وقتی رو بهشون بدی وسایل خودتم ببری و ابروی اونا رو بخای حفظ کنی بهت میگن دزد

هرچی گفتن شما جواب بده نزار توی دلت بمونه چند پهلو جواب بده انگار ک منظورت با اون نیس ولی اون ب خودش ...

اینا دیگه خیلی نوبرن ....

خوش بحالت عزیزم من خیلی لاغرم بعد یسری توهین میکنن تا میام جواب بدم خود طرف یا دوست و اطرافیانشون ک ...

اصلا نترس بخدا هرچی تو سرب زیر تر باشی اطرافیان درنده تر میشن و میخان تو رو تیکه کنن 

از حقت دفاع کن 

من دیروز واقعا اصلا قصد دعوا و بی احترامی نداشتم اما دیدم اینا دارن سوار من میشن منم دیگه احترام رو کذاشتم کنار 

تازه پدر شوهرم منو ب زور از خونه گذاشت بیرون گف برو با اینا بحث نکن وگرنه دیروز میدوتستم این زن جادوگر رو چیکار کنم 

استارتر بیا روی خودمون کار کنیم ک دیگه برامون مهم نباشه هر خری چیزی گفت فرض کنیم عر عر کرده فقط

من که با خودم قرار گذاشتم فقط به خدا پناه ببرم از این به بعد...تا شر این آدما رو از سرم کم کنه...شنیدم ذکر یونسیه خیلی خوبه واسه غم و اندوه ...دوست دارم ورد زبونم بشه...

من که با خودم قرار گذاشتم فقط به خدا پناه ببرم از این به بعد...تا شر این آدما رو از سرم کم کنه...شنی ...

واقعا داریم خودمونو نابود میکنیم 

اهههه.اینقد دوست داشتم برام مهم نبود حرفای اطرافیان اگه بحثم میشد میگفتم فدای سرم

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️