2777
2789
عنوان

دیروز با همکارم بحثم شد

203 بازدید | 27 پست
سر یه مسئله ای که اصلا ربطی نداشت به من میخواست منو مقصر نشون بده و یه عالمه بحث کرد باهام...از دیروز تا حالا استرس دارم همش...استرس و دلشوره الکی...هررری دلم میریزه یهو و ته دلم خالی میشه...تپش قلب دارم...همش ناخودآگاه تو فکرم ...جوری که شوهرم متوجه شد...دوست دارم دیگه بهش فکر نکنم اما دست خودم نیست...دوست دارم مثل بقیه بی خیال باشم...نه اینکه هرکس هر حرف مفتی زد من تا دوروز به هم بریزم و بشم مرده متحرک
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااااای عین من منم با یکی بحثمون میشه تا دو روز بهم میریزم تپش قلب استرس هی میگم چرا باهام اینجوری ح ...

من میگم نکنه پیش علایم پنیک

من قبلا مث شما بودم واسه هر بحث الکی چند روز خودخوری داشتم 

اما الان عمرا اگ یادم بیاد 

دیروز مادرشوهر و برادرشوهرم رو چنان فحش کش کردم ک پدرشوهرم منو ب زور نگه داشت بخدا فرامپش کرده بودم الان شما یادم انداختی😂😂😂

ای خواهر ....اسم بعضی همکارای اشغال نیار من چندسال پیش یکی از همکارام تو جمع شروع کرد مسخره کردن ظاهرم اومدم جوابشو بدم یکی دیگه شون ک از همه بزرگتر و ظاهرا خیلی جاافتاده و اینا دراومد پشتش نتونستم جواب بدم اونم قشنگ چند تا تیکه درشت بارم کرد ک هیکلت اینجوری و فلانی و اینا باورت میشه روزی نیست ک چرا خودمو سرزنش نکنم ک چرا جوابشو ندادم و به اون یوی کم محلی نکردم؟انگار شده خوره و زخم روحم

منم همینطور بوده و هستم. تا حدی انگار به مزاج مرتبط هست. آدم‌های صفراوی و سوداوی همینطور هستند. 

سوداوی ها خیلی تو ذهنشون موضوع رو مرور می کنن و دیوانه میشن.

صفراوی ها موضوع رو با عصبانیت سر دیگری خالی می کنند. 

دو مدل مزاج دیگه داریم : 

بلغمی ها که بی خیال هستند.

دموی ها که به این موضوعات می خندند و مسخره می کنند. 

باید اصلاح مزاج کنی.

ای خواهر ....اسم بعضی همکارای اشغال نیار من چندسال پیش یکی از همکارام تو جمع شروع کرد مسخره کردن ظاه ...

آخه بعضیا دیدم ظاهراً نسبت به این موارد بی خیالن ...آخه دورتر جون شما حرف مفت زیاده...اگه قرار باشه واسه یه بحث کوچیک آدم تا دوروز از زندگی بیافته که نمیشه...دوست دارم یه گوشم در باشه و یه گوشم دروازه...اما نمیتونم

آخه بعضیا دیدم ظاهراً نسبت به این موارد بی خیالن ...آخه دورتر جون شما حرف مفت زیاده...اگه قرار باشه ...

اره خیلی سخته ولی بنظرم آدم هر حرفی یا باید ولش کنه یا همون موقع جوابش بده

منم همینطور بوده و هستم. تا حدی انگار به مزاج مرتبط هست. آدم‌های صفراوی و سوداوی همینطور هستند. سودا ...

واقعا؟...چه جالب نمیدونستم

اره خیلی سخته ولی بنظرم آدم هر حرفی یا باید ولش کنه یا همون موقع جوابش بده

آره منم جواب دادم همون لحظه...جوری که دیگه طرف بی خیال بحث شد...اما حال بدش ولم نمیکنه...