2777
2789
عنوان

شیردهی

29 بازدید | 5 پست

سلام ..کسی میدونه طب سوزنی تو شیردهی تاثیر داره یا نه؟ دو هفتس زایمان کردم ولی شیر ندارم با شیردوش به سختی بتونم ۶۰ سی سی داشته باشم ..بخاطر همین بچه زیاد میک نمیزنه ..هرچی هم بگید خوردم قطره و سوپ  و آبمیوه و پودر ولی نشده..میخواستم ببینم کسی درمورد طب سوزنی اطلاعات داره با نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طب سنتی نمیدونم ولی تنها راهی که موفق بشی اینه بچه میک بزنه دقیقا مثل عرضه و تقاضا شیرت زیاد می‌کنه ...

تاثیر داره؟ قطره شیرافزا و پودر لیدی میل خوردم ولی انگار نه انگار..

بعد معذرت میخوام چون بچم سینه رو زیاد میک نمیزنه اگه شوهرم اینکارو بکنه تاثیری داره؟

تاثیر داره؟ قطره شیرافزا و پودر لیدی میل خوردم ولی انگار نه انگار..بعد معذرت میخوام چون بچم سینه رو ...

فکر نکنم فرقی داشته باشه  من چند روز اول به شدت ناامید بودم ولی چون تو مخم فرو کرده بودن شیر مادر از رو نمی‌رفتم شیر دوش برقی خریدم باعث شد نزاره شیرم خشک شه چند روز استفاده کردم بعدم بچه ام دیگه راه افتاد  وقتی بچه تقاضای شیر بیشتری میکنه سینه شیر بیشتری تولید میکنه البته استثنا وجود داره بعضیا انگار سیستم بدنشون طوری هست که شیر کمی دارن ولی اگه برات مهمه شیر مادر تلاشت بکن اگه نشد هم حداقل میگی تلاشم کردم ولی نشد