2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی برای زن سی سال دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دیدم جفت خاله های خودم زیر ۳۵ بودن دندون مصنوعی گذاشتن 

خودمم هنوز سی سالم نشده بایه بارداری و شیردهی ۸۰درصد دندونام داغون شده و چندتاییشو کشیدم میخوام همه پوسیده و داغونارو بکشم مصنوعی بذارم چاره ای دیگه ندارم دارم اذیت میشم وقتی ایمپلنت انقدر گرونه میرم مصنوعی میذارم 

دو تا از همکارای من وقتی مجرد بودن حدود سی و حتی کمتر ایمپلنت و روکش داشتن چند تا دندون جلو

منظورم از مصنوعی ایمپلت و روکش نیس. دندان مصنوعی منظورمه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

منم سنم ۳۰ هست ی دندون سالم ندارمهر شب بخاطر زشتی دهان ودندونام گریه میکنم هزینه خیلی زیاده برا هر د ...

گریه نکن با گریه دندونات برمیگرده سرجاش یا با گریه ب ادم پول میدن  گریه و غصه هیچیو درست نمیکنه هرچند خودمم گاهی میکنم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

من ۲۱ سالم بود که کنار دندون جلو سیاه شده بود، رفتم پر کرد. بعدش دندون های بالا نصفش روکشه، نصفش متحرکه. وقتی جنسش خوب نیست و مراقبت نکردیم، چاره ای نیست. بهتر از اینه که دندون ها خراب تر بشه یا نتونی غذا بخوری، لاغر بشی و کلا صورت و اندام بدجور بشه.

وقتی هزینه ایمپلنت انقد زیاد مگه چاره دیگه ایم هست بعد کی میخواد بفهمه تو دهنت مصنوعی یا ایمپلنت

خودش میفهمه وقتی همه دندونا کشیده بشه استخون فک تحلیل میره به مرور .صورتش مثل میر زنا گود میفته و تو رفته میشه اصلا صورت میریزه.ولی ایمپلنت نمیزاره تحلیل استخوان به وجود بیاد 

گریه نکن با گریه دندونات برمیگرده سرجاش یا با گریه ب ادم پول میدن گریه و غصه هیچیو درست نمیکنه هرچن ...

من تمام دندونای جلو دهنم خرابه حتی دوتا هم ریخته فقط ریشه مونده