2777
2789
عنوان

یعنی یه کار نیست ادم تو خونه انجام بده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست
از کجا ادمینی پیدا کنم همشون اول پول میخوان خب منم نمی تونم اعتماد کنم

اره منم یجا پول دادم کلابردار بودن به صد نفر پیام دادم همشون پول میخواستن ولی‌ بگرد مثلا یجا زده ما پول نمیگریم‌منم یکی‌دو‌مورد پیدا کردم ولی کارشون سخ بود حوصلم نمی‌کشید مگر اینکه دوره ادمینی ببینی ادمین شی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما یه سوال دارم ربطی به این تاپیک نداره ولی خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم و به خاطر همین میخوام اینجا ازتون راهنمایی بخوام 

استاتر عزیز توروخدا ببخشید اینجا تاپیک زدم

لطفا کمکم کنید خیلی عذاب وجدان دارم

یه خانمی توی یه کانالی پیام ارسال کرده بود و راهنمایی میخواست و گفت بچشو سقط کنه یا نه منم خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم چطوری انقدر راحت حرف از سقط میزنی هزاران هزار نفر حسرت بچه دار شدن دارن 

آسیب جسمی و روحی میبینی

اون بچه چه گناهی کرده که تو مادرشی و ...

الان خیلی ناراحتم که بهش گفتم اون بچه چه گناهی کرده که تو مادرشی و یکم تند صحبت کردم ولی خیلی ناراحت شده بودم و نمیخواستم همچین کاری کنه 

همش فکر میکنم نکنه بخواد از لج حرف من بچشو سقط کنه 

بخدا میدونم حرفم خیلی غیرمنطقیه ولی همش ازین فکرا میاد توی سرم 

بنظرتون کارم اشتباه بود ؟ 

نمیدونم اما به اون پولی های دیوار اصلا اعتماد نکن

همون الکی هستن مشخصه یه چیز های میدن داد میزنه الکیه یکیش واریز فیش حقوق نشون داد طرف اسم فرامرز رو با علط املایی نوشته بود اخه مگه میشه رسید بانک غلط املای داشته باشه 😐یکیش هم یه صدا داد یه کانال همون صدا و کانال رو یکی دیگه هم داده بود بهش گفتم با این طرف یکی هستید صدا رو براش فرستادم بلاک کرد منو 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آموزش ادمینی و ادیت ببین اولش شاید درآمدش کم باشه ولی کم کم میرسی

خب این ادمینی رو از کجا پیدا کنم تو دیوار که همشون الکی هستن اولش پول میخوان

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
همون الکی هستن مشخصه یه چیز های میدن داد میزنه الکیه یکیش واریز فیش حقوق نشون داد طرف اسم فرامرز رو ...

آره بابا... من چند سال پیش که هنوز زیاد باب نشده بود گولشونو خوردم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عروسک یا لباس بباف بفروش

این کارا سختع برای منی که دوتا جوجه دارم😐

خب این ادمینی رو از کجا پیدا کنم تو دیوار که همشون الکی هستن اولش پول میخوان

هم میتونی خودت پیج بزنی به عنوان نمونه کار ببری بالا 

هم اینکه به پیج های مختلف پیام بدی یا حضوری بری جاهای مختلف دنبال کار

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

دوستم ادمین ی کابینت سازی فک کنم دقیق یادم نیس ادمین چی شده بود، بین 6 تا 12 حقوقشهچجوری پیدا کرده ن ...

همون ادم این ادمینی رو که واقعا هم درست باشه از کجا پیدا کنمم

شهر ما هم کار توخونه پیدانمیشهولی ساوه کلی کار برا خونه دارهزن داییم توخونه کلی درامد داره

چیکار میکنه زن دایت؟

اره منم یجا پول دادم کلابردار بودن به صد نفر پیام دادم همشون پول میخواستن ولی‌ بگرد مثلا یجا زده ما ...

همون ادمینی هم پیدا کردنش سخته

کار تو خونه اگر یک مهارت خاص نداشته باشی پیدا نمیشه عزیزم 

همه خانمها که شوهراشون اجاره نمیده بیرون کار کنند یا بچه کوچیک دارن همه دنبال کار تو خونه هستن 

یکمدت همه زدن تو کار آنلاین شاپ بعد اگر بیشترشون شکست خوردن حالا دیگه دنبال شغلهای دیگه هستن 

شما باید یک مهارت داشته باشی