2777
2789

دو ساللللل تمام من اینو تحمل کردم

نقشش تو کلاس تحقیر کردن و بی احترامی بود

الان یاد اون روزا افتادم خداروشکر گذشت بخیر وگرنه قاتلش میشدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آموزش خیاطی رایگان دارم اسی عزیزم  دوسداشتی در خدمتم 

لینگ گروه تو امضام

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

اگه یه بار همگی میریختین سرش کتک خرو بهش میزدین ادم میشد

پارسال تابستون رفته بودیم پارک ارم اونجا دو تا دختر و دو تا پسر با هم اومده بودن پارک،پسراشون کم سن بودن،مثلا تو سن رشد

چند تا پسر افغانی از کنار اینا رد میشن یکیشون یکی از دخترارو  دستمالی میکنه ،نمیدونم به کجاش دست زد 

دختره یه قیامتی راه انداخت که همممممممه آدما وسایل بازی رو ول کردن ریختن سر افغانیه بلا نسبت مثل سگ زدنش

انققققققد کتک خورد که خدا میدونه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
پارسال تابستون رفته بودیم پارک ارم اونجا دو تا دختر و دو تا پسر با هم اومده بودن پارک،پسراشون کم سن ...

حقش بوده، اخه خیلی زور داره ی افغانی بیاد ب ایرانی دست درازی کنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
حقش بوده، اخه خیلی زور داره ی افغانی بیاد ب ایرانی دست درازی کنه

کیف کردیماااااااا

دیگه از این غلطا نمیکنه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨