اگ برطرف نشه شما دیگه آتئیست میشیهمین شک کردن قلقلک شیطانه نباید بهش بها بدی
نه دیگه باید دنبالش بریم تا برطرف بشه ،تقلید کورکورانه هم صحیح نیست ،بالاخره شک برای هر انسانی پیش میاد در زمان پیامبر هم بوده و ایشون به خوبی رفع شبهه میکردن به شرطیکه کسی مرض نداشته باشه با کمی تحقیق و پرس و جو شکش برطرف میشه
.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من نمیگم آدم خوبی هستی ولی واقعه دل نمیشکنم آسیبی به کسی نمیزنم نماز میخونم روزه ولی با این حال اگه ...
بیخیالش باش اجی الان این روزا همش تو گوگل میخونیم هی میگن ظهور نزدیکه یکی میگه سفیانی داره خروج میکنه وسواس گرفتیم بخدا ولش کن تو زندگیتو کن به این چیزام فکر نکن چی میشه بعدش
داره بخشش داره حتی حق الناس برو دنبال حق الناس خداوند حق الله و حق نفس رو میبخشه فرد زناکار رو میبخشه حتی فردی که آدم کشته راه توبه داره حر که راه امام حسین بسته بود بخشید بعد ترو نبخشه تنها گناهی که بخشیده نمیشه خودکشی هست چون دیگه راه برگشتی نبست