2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میخواد باشوهرم آشتی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 23 پست
ازاین میترسم چون خیلی عوضیه یطور نقش بازی میکنه که کسی که ندونه فکرکنه خیلی دلسوز زندگی برادرشهاصلا ...

تو فقط باید خودتو مظلوم بگیری 

به شدت به شوهرت عشق و احترام بده 

اصلا هم دیگه از خواهرش بد نگو 

درسته شوهرت کینه ای نیست ولی احمق هم نیست 

خودش میفهمه کی خوبه کی بد 

منم یه عفریته مثل مال تو دارم 

ولی اینقدر شوهرمو جذب کردم که نقشه هاشو نقشه برآب شد و الان دیگه کاری به زندگیم ندارن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

به همسرت بگو خواهرت در حق من خیلی بدی کرده من میتونستم بابت تهمت ها و توهین هاش ازش شکایت کنم اون زن ...

خواهر عوضیش اون زمان یعنی خودشو نشون میداد طرفدار برادرشه واسه همین اینکارو بامن کرد متوجه ای؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فقط باید خودتو مظلوم بگیری به شدت به شوهرت عشق و احترام بده اصلا هم دیگه از خواهرش بد نگو درسته ش ...

عزیزم میشه بگی چطور شوهرتو جذب خودت کردی؟؟

من اینقدر ذهن و فکرم درگیره مستاجریم و دنبال خونه

ازطرفی این کشش های خونواده شوهرم و هر روز یک ماجرا و الانم سرو کله این عفریته پیدا شده اصلا اعصاب ارومی ندارم و هی بحث میکنیم من و شوهرم

خواهر عوضیش اون زمان یعنی خودشو نشون میداد طرفدار برادرشه واسه همین اینکارو بامن کرد متوجه ای؟؟

بله عزیزم 

به نظر من باید خیلی جدی برخورد کنی که همسرت بدونه دیگه از اون خبرا نیست

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
استاتر یه سوال اگه این بدی را خواهر و برادر تو میکردن هم همسرت همینقدر راحت میبخشید و میگفت من ساده ...

پدرمم شوهرمو شست و کلی حرف و بحث شد اما کلا شوهرم اهل قهر نیست

ولی خب بااینحال بله دیگه ایشون خواهرشه معلومه قهر و شل تر بگیره نسبت ب بقیه

بله عزیزم به نظر من باید خیلی جدی برخورد کنی که همسرت بدونه دیگه از اون خبرا نیست

همینطوریشم من کلی فکرم درگیره و هر روز بحث و دعوا داریم بخوام ازاین مسیر جدی پیش برم شوهرمم لج میکنه من که نمیتونم زنجیر قفلش کنم ک ارتباط نگیره

اونوقت من میمونم ک برا خودم قهر کردم و شوهرم ارتباطشو با خواهرش داره اونوقت چکارکنم جمع کنم برم خونه اقام دوباره برسیم به طلاق؟

به نظرم چاره ای نداره جز حفظ ظاهر اگه آرامشت حفظ کنی میتونی رفت و امدتون و تو کنترل خودت داشته باشی ...

من که نخواهم رفت اسمشو بشنوم حالت تهوع میگیرم چ برسه برم

خودشم با برادرش میخواسته اشتی کنه نه من

عزیزم میشه بگی چطور شوهرتو جذب خودت کردی؟؟من اینقدر ذهن و فکرم درگیره مستاجریم و دنبال خونهازطرفی ای ...

خیلی مفصله 

میدونی چقدر کتاب خوندم و کلاس رفتم تا یاد گرفتم 

ولی کلیتش اینه که باید به مرد اقتدار بدی و خودت هم زن با عزت نفس و قوی ای باشی 

مثلا بحث کردن و داد و بیداد کردن اقتدار شکنه 

فحش دادن و کوچیک شمردن مرد هم اقتدار شکنه 

یه چیز مهمی هم که من به شوهرم میگفتم و خیلی خوشش اومده بود و فهمید زندگیمون خیلی برام مهمه این بود که وقتی دعوامون میشد و دعوامون به جاهای باریک میکشید من میگفتم من زندگیمونو به راحتی به دست نیوردم که به راحتی هم از دستش بدم 

یه جور حس اعتماد بهش دست میداد 

خلاصه از هر راهی باید بهش بفهمونی که اون و زندگیتونو دوست داری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️