من بعد از ۴ سال میخوام کات کنم نمیتونم همش گریه میکنم میدونم سرکارم گذاشته بوده نمیخاسته منو بازم مثل احمقا همش پیام میدم وویس میدم گریه میکنم زنگ میزنم اونم اصلا براش مهم نیست میاد دوکلمه جوابمو میده یا میگ ساکت شو یا یچیز دیگ ت همین مایع ها چیکار کنم چجوریبرم؟نمیتونم یه راهکار بدین لطفا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دچار خلأ داری میشی. وقتی میره جاش تو زندگیت یهو خالی میشه و اینو مغز قبول نمیکنه. جاش رو با کاری چیزی پر کن مغزت رو سرگرم کن چهار سال زمان زیادی هست کم کم باید عادت کنی.
تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
منم بعد ۷ سال کات کردم یه چند سالی راحت بودم الان چند ماهیه که همش خوابشو میبینم دارم روانی میشم تاپیک زدم الان که اگه کسی تجربه ای داشته بیاد بگه ولی انگار فقط من این مشکل رو دارم 😪
خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر