2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

53 بازدید | 14 پست

سلام دوستان، خواهرزادم از دیروز ظهر که ماست خورده از خودش علائم حساسیت و نشون داده تا دیشب اسهال داشت و شیر بیرون میکرد....باید چیکار کرد؟ علائمش چقد طول میکشه....با تکرار نکردنش درست میشه یا باید کاری کرد؟

خود به خود برطرف میشه با گذشت زمان و ندادن شیرگاو و مست؟ یا حتما باید به پزشک مراجعه کرد الان؟

کیا یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی هیچی نگفتن؟! همونارو نگه دار.

چند وقتشه 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شما یه سردکتر ببرین راهنماییتون میکنن ضرر که نداره بردنش

اخه دسترسی نداریم متاسفانه....تا هم‌بخایم وقت بگیریم و بریم 

ببین بهتره ببری دکتر 

منم پسرم نزدیک یک ساله 

به پروتئین گاوی حساسیت داره 

زیر نظر دکتره 

نازه خودم لبنیات رو شروع کردمه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

حتکا باید ببرین ازمایش بدین و دکتر

حساسیت داره....رفلاکسم داره، شیرخشکی هم میخوره که مخصوصه آپتامیل پپتی جونیور

ببین بهتره ببری دکتر منم پسرم نزدیک یک ساله به پروتئین گاوی حساسیت داره زیر نظر دکتره نازه خودم لبنی ...

وقتی که بدنش واکنش نشون میده، چقد زمان میبره که به حالت اولیه برگرده؟

حساسیت داره....رفلاکسم داره، شیرخشکی هم میخوره که مخصوصه آپتامیل پپتی جونیور

بچه منم  از سه ماهگی تا شش ماهگی اپتامیل پپتی جونیور خورد  بیشتر الرژیش خوب شد دیگه شیرش رو دکترش شیر خشکش عوض کرد  یکسالگی کامل خوب شپ

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی که بدنش واکنش نشون میده، چقد زمان میبره که به حالت اولیه برگرده؟

بستگی به واکنشش داره 

من چهار ماهگی وقتی لبنیات خوردم داخل مدفوعش خون دیدم واسه همین دکتر منعش کرد برام بعد دو هفته دیگه ندیدم

بستگی به واکنشش داره من چهار ماهگی وقتی لبنیات خوردم داخل مدفوعش خون دیدم واسه همین دکتر منعش کرد بر ...

علائم اسهال داشت که خوب شد دیشب و خداروشکر تا الان تکرار نشده....ولی ازدیشب ساعت ۱ونیم ۲شب تاحالا، دو دفعه شیر بیرون کرده

بچه منم از سه ماهگی تا شش ماهگی اپتامیل پپتی جونیور خورد بیشتر الرژیش خوب شد دیگه شیرش رو دکترش شی ...

تایمش چقد طول میکشید که بدنش واکنش نشون میداد؟ یعنی چقد طول میکشید به حالت اولیه برگرده بعد الرژی

تایمش چقد طول میکشید که بدنش واکنش نشون میداد؟ یعنی چقد طول میکشید به حالت اولیه برگرده بعد الرژی

من تو سن کم سه ماهه که بود دیدم دونه قرمز میزنه و مدفوعش موکوس هست دیگه پیشچندتا متخصص و ازمایش اینا بردم دکتر شیر خودمو قطع کرد شیر خشک داد و برای قرمزی ها هم پماد داد از اون به بعد تا دوسالگی زیر نظر دکتر خوراکی بهش دادم  شروع غذای کمکیش هم با بچه های دیگه فرق داشت دکتر لیست غذا بهم داد. ولی یکسالگی دکتر تشخیص داد کاملا خوب شده و بازم چکاپ بردمش تا دوسالگی

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40