2777
2789

دخترم ۵ سالش تموم شده چندوقتیه میخواد صحبت کنه مثلا اوله بعضی از حروفارو دوبار تکرار میکنه.مثلا گاهی میخواد بگه آب بده میگه آ آب بده.بعد خیلیم تند و هول صحبت میکنه.زود به حرف افتاد و نسبت ب همسناش خیلی زود دایره لغاتش کامل شد. تا هفته پیش لکنتشو به روش نیاوردم.بردمش گفتار درمانی اونجا دکتر خیرسرش گفت باید بچت بدونه که لکنت داره و فلان‌.هی به بچه میگفت چون لکنت داری و تند حرف میزنی اینجایی.ب منم میگفت بگو.ازون روز دخترم لکنتش بیشتر شده استرسش بیشتر شده.خیلی ناراحتم.خبرش گفتن دکتر خوبی هم هست .نیم ساعتی ۳۱۰ تومنم پول میگیره.سه جلسه بردم  دخترم استرس گرفته برعکس و دیگه نمیخوام ببرمش.محیطش استرس اوره.هی رو بچه عیب میذاره بخاطر اینکه بگه کارم خیلی خوبه

حالا شما بگید تمریناتی هست که تو خونه انجام بدیم بچه مشکلش رفع شده.دلم نمیخواد باز ببرم تو محیط پر تنش گفتار درمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اول نبوده این لکنت شاید موقتی باشه. حالا یا ترسیده'تو خونه تنش زیاد بوده دچار اضطراب شده . لک ...

نمیدونم والا.دوسه سالشم بود میخواست مثلا بگه علی میگفت ع ع علی.اما من هیچوقت نفهمیدم این لکنته یا چون هوله و دوس داره تند تند حرف بزنه از اونه

دختر من مشکلش لکنته.نمیدونم شایدم چون هول حرف میزنه اینجور میشه

خب ب دکترش بگو‌ بعد وقتی حرف میزنه اصلان تو حرفش نیا بذار تموم‌کنه استرس بهش نده 

بعد اگ میتونی جامع امام رضا بگیر از عطاری تا سه روز صبا ناشتا هر جامع رو با ی قاشق آب انار شیرین مخلوط کن بهش بده آب رو آتیش هست دیدم ک میگم اگ نشد دوباره تا ی هفته بهش بده فقط آب انار حتمان شیرین باشع

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

نمیدونم والا.دوسه سالشم بود میخواست مثلا بگه علی میگفت ع ع علی.اما من هیچوقت نفهمیدم این لکنته یا چو ...

منم بچم رو گفتار بردم یه سال بعدشم چندماه برای توجه و تمرکز بردمش .الان خوبه ولی چندتا حروف رو نمیتونه خوب ادا کنه من دیگه گفتم خوب میشه امسال که رفته پیش میبینم خیلی تو مدرسه حرف نمیزنه یا با دوستاش ارتباط نمیگیره .فهمیدم چون بعضی حرفاشو بچه ها نمیفهمن اینم خجالت میکشه

اخه این که پیشش میبرم خیلی خشنه انگار.صد تا عیب رو بچه میذاره

اگه فکر میکنی این خوب نیست ببرش پیش یکی دیگه

ولی حتما پیگیری کن. به هر حال الان هم بهش نگی وقتی بره مدرسه متوجه میشه. برو پیش یه نفر دیگه شاید با چند تا راهکار قضیه حل شد

اخه این که پیشش میبرم خیلی خشنه انگار.صد تا عیب رو بچه میذاره

عزیزم عیب نیست ولی باید برطرف شه.من دختر دومم هم بی قرار بود خیلی جیغ و داد می کرد  اگه چیزی بهش نمیدادیم کلشو میزد زمین.۶ماه بردمش بازی درمانی خوب شد خداروشکر

نمیدونم والا.دوسه سالشم بود میخواست مثلا بگه علی میگفت ع ع علی.اما من هیچوقت نفهمیدم این لکنته یا چو ...

ببرش پیش یکی دیگه که خوش اخلاق تر باشه به بچه آرامش بده. شما هم هروقت بچه داره صحبت میکنه در کمال آرامش به حرفش گوش کنید اصلا حرفش رو قطع نکنید .بهش استرس ندید .بهشم تاکید نکنید که لکنت داره. هر چقدر زودتر درمان بشه بهتره برای آینده خودش. ولی در خیلی از بچه ها موقتی هست خوب میشن