2777
2789
عنوان

میگم چرا تو فامیلای ما هرکس زود ازدواج کنه مادر بشه خودشو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 63 پست
ایناهمون ادمایین که ثابت میکنن میشه بدون عقلم به زندگی‌ادامه داد

😂😂دیقا

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دبیرستان بودم دوستم ک از من چند ماه کوچیکتره زایمان کرد و جواب سلامم رو نداد😂😂😂من کلا آدمی ام ک اهل تیکه پروندن نیستم اما تو دلم گفتم بابا پخت قورمه سبزی و تعویض پوشک بچه مدال نداره ک انقدر خودتو میگیری😂😂😂

خب راست میگن متاهلا حرفای مثبت ۱۸ زیاد میزنن

باهم (نه همه)  شما مجردی دلیلی نداره توی جمعشون باشی

من خودمم مجرد بودم اصلا توی جمع های دوستام یا کوچیکتر از خودم ک شوهر کرده بودن نمیرفتم.

الانم ک متاهلم بازم زیاد هم صحبت نمیشم چون کلا بعضی متاهلا جز حرفای اتاق خوابی چیزی ندارن بگن😐ک من بدم میااااددددد

حیوونن.که.به.وجه.حیوونی.شون.مینازنوفکرمیکنن.دنیا.چراگاهه.بایدبچرن.وبابیشعوری.بگذرونن.درضمن.نسل.جدیداینجوری.شده.متاسفانه.زنهای.قدیم.اینجوری.نبودن.نه.به.ازدواج.ونه.به.زاییدنشون.افتخارنمیکردن

کلا اونایی ک سن کم ازدواج میکنن خیلی کم بینشون پیدا میکنی ک عقلشون رشد کرده باشه

توی دوستای دبیرستانم میدیدم کلا خیلی چیپ بودن

انگار شاخ غول شکسته بودن😐 

خودشونو میگرفتن چون اون موقع به سنشون مثلا خیلی کاره بزرگی بوده

شما خودتو ناراحت نکن عزیزم🌸😘

چون اونا پخته نیستن

دقیقا فامیل پدریم زمانیکه من ۲۰ سالم بود همه بچه بدنیا میاوردن و منو ترشیده میدیدن 😄😄😄

ولی درسم خوندم ارشدم گرفتم و ۲۶ سالگی ازدواج کردم و ۲۹ سالگی مادر شدم و بسیار رضایت دارم 

عجله نکن برو دنبال کار و درس الان بهترین سن برای پیشرفت رو داری

خدایا حالا که منو لاغر نمیکنی ،شوهرمو چاق کن 😜😜😜
دبیرستان بودم دوستم ک از من چند ماه کوچیکتره زایمان کرد و جواب سلامم رو نداد😂😂😂من کلا آدمی ام ک ا ...

یکی از دلایلی که اونایی که متاهل میشن دوستای مجردشونو تحویل نمیگیرن بخاطر اینه که میترسن زندگیشون خراب بشه

یکی از دلایلی که اونایی که متاهل میشن دوستای مجردشونو تحویل نمیگیرن بخاطر اینه که میترسن زندگیشون خر ...

میترسه برم شوهرش ک سیکل هم نداره و حتی بلد نیست درست با زنش صحبت کنه و فقط دستور میده رو تور کنم؟

خب راست میگن متاهلا حرفای مثبت ۱۸ زیاد میزننباهم (نه همه) شما مجردی دلیلی نداره توی جمعشون باشیمن خ ...

خب نمیشع یه مجرد تنها بشینه که
باید رعایت کنن تو فامیل ما اینجور نیست