2777
2789
عنوان

میگم چرا تو فامیلای ما هرکس زود ازدواج کنه مادر بشه خودشو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 63 پست
چون اونا پخته نیستندقیقا فامیل پدریم زمانیکه من ۲۰ سالم بود همه بچه بدنیا میاوردن و منو ترشیده میدید ...

مگه دیوونم اینکارو بکنم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم بنظرت اینطور که من میگم نیس؟

نمیدونم ولی خیلی شنیدم پشت سرم صحبت کرده من تا الان هیچ دشمن و بدخواهی نداشتم همه من رو دوست دارند به جز ایشون ک ی زمانی دوستم بود فکر میکنم حسادت میکنه بهم بخاطر درس خوندنم چون ب خاطر حاملگی مجبور ب ترک تحصیل شد  نمیدونم شاید هم سوئ تفاهمه

کلا اونایی ک سن کم ازدواج میکنن خیلی کم بینشون پیدا میکنی ک عقلشون رشد کرده باشهتوی دوستای دبیرستانم ...

😂😁چشم عزیزم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

بعدش من با چهل سال سن میشینم با برادرزاده‌هام کارتون خرگوشکولا می‌بینم😂

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

حیوونن.که.به.وجه.حیوونی.شون.مینازنوفکرمیکنن.دنیا.چراگاهه.بایدبچرن.وبابیشعوری.بگذرونن.درضمن.نسل.جدیدا ...

بله چه میشع کرد الان شده افتخار

بعدش من با چهل سال سن میشینم با برادرزاده‌هام کارتون خرگوشکولا می‌بینم😂

نگا کن عزیزم😂😂

خب راست میگن متاهلا حرفای مثبت ۱۸ زیاد میزننباهم (نه همه) شما مجردی دلیلی نداره توی جمعشون باشیمن خ ...

عزیزم من تنها مجرد فایلمونم یعنب کلا تو جمعشون نیام ؟ 

دبیرستان بودم دوستم ک از من چند ماه کوچیکتره زایمان کرد و جواب سلامم رو نداد😂😂😂من کلا آدمی ام ک ا ...

واییی چه خوب گ4تی

بله

منم یه خاندان لر بودن دوست خانوادگیمون بودن باهاشون رفتو آمد میکردیم از رفیقای بابام بودن دقیقا دختراشون اونموقعی که من ۱۵ سالم بود دوتاشونم همسنو سال من بودن ازدواج کرده بودن دقیقن مثل تو واسه من قیافه میگرفتن و تو جمعشون میرفتم تحویل نمیگرفتن و خودشونو گنده تر میدونستن فکر میکردن ببر شکار کردن!