2777
2789
عنوان

نامزدم کادو خریده واسم سرش کلاه گذاشتن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 76 پست
اره خودشم میگهخیلی هم ولخرجه خیلی قدر پولو نمیدونه

خوب هنوز زن و بچه نداره و تازه اول به درآمد رسیدن و استقلال مالی اش هست به مرور خوب می شه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عارع خیلب ناراحت میشهدستبنده رو بهش گفتمگفت میخوام برات روسری بخرماون چطوری باشه😭😂 ازین ب بعد همیش ...

وای چقدر سر به راه و حرف گوش کن😂🥺

دلم برای مظلومیتش سوخت

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

میگفتی مرد حسابی پول این چرت و پرتارو جمع میکردی یه کتی کیف و کفشی چیزی میخریدی که به درد بخور باشه

نگفتم بهش ولی حداقل اگ همینارو ب قیمت اصلی میخوتست بخوره ۱۳۰۰ اینا فرقش بود

با اون میتونست چیزی ک لازممه و بیشتر ب درد میخورخ بخره

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
شاید جنسش اصله الکی نگاه توی دیجی کالا نکن منم فکر میکردم جنسا یکیه ولی زمین تا آسمون فرق داشتن با د ...

اخه ن فقط دیجی کالا سایتای دیگه هم دیدم

این ساعت کمتر از ۱ تومن می ارزع

تو عقد بودم همسرم برام شال خرید هنوز بعد این همه سال خواهرم میخنده،از بس زشت بود وگرون،دیگه حالا هرچ ...

ای وای😂

اینم یادم افتاد بگم

واسه تولدم ک چند روز دیگه هست میخواد کسک سفارش بده

خودش عوس چندتا ک مد نطرشه فرستاد همه شون صورتی بچگدنه پرنسسی طور بودن یا شبیه کیکای خز ولنتاین 😭😂

خداروشکر برام فرستاد خودش

تا من ادن مدلی ک دوست دارم رو بفرستم سلیقه مک بفهمه 

حدود سه تومن پول آت آشعال داده هنین پول رو یک جفت کفش چرم برات میخرید بهتر بود

پولشو میداد ب خودم بهترین چیرا رو می خریم 

ی استایل شیک درست میکردم🥺

یه تجربه بهت بگم بزار مرد دست و دلباز بمونه برای این چیزها حرص بخوری به مرور طرف هم یاد می گیره دیگه ...

عارع دیگه نبتبد بهش نشون بدم ک حرص میخورم 

بیخیال بابا مهم نباشه برات

حالا گیریم یه تومن سرش کلاه گذاشتن

خب بار اولشه خودش رفته رفته متوجه میشه تو چیزی نگو

منم دوس پسرم ساعت دو تومنی خریده بود حس کردم گرونه ولی دیگه چیزی نگفتم 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یک نصیحت خواهرانه اگر از خرید مردناش ایراد بگیری در خرید بهبود خرید کردنش تاثیری نداره دفعه بعد دیگه ...

امیدوارم اینطور نباشه

اخه از قبلم میگفت خیلی دوست داره واسه ام خرید کنه

کلا خیلی ولخرج و دستو دل بازه

فقط من وقتب باهاش اشنا شدم ک سربازه  و دو برابر حقوقش قسط داره

مگ ن درامدشم خوبع