2777
2789
عنوان

نامزدم کادو خریده واسم سرش کلاه گذاشتن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 76 پست
اره واقعا دیگه نمیخوام سوپرایزم کنهمن خسیسم به قول اون اقتصادی همه اش حرص پول شو میخورم😂

یه تجربه بهت بگم بزار مرد دست و دلباز بمونه برای این چیزها حرص بخوری به مرور طرف هم یاد می گیره دیگه زیاد برات خرج نکنه مبادا جایی زیادی هزینه کنه و تو حرص بخوری و کم کم می بینی از خرج خودت می زنه.   نامزدت که شغل و درآمدش خوبه بزار کنارش هم یکم ریخت و پاش کنه.   نهایتش بگو من دوست دارم با هم خرید بریم و من خرید کردن دوست دارم یا بهش بگو بیا فلان چیز اینترنتی بخریم و این سایت معتبره از اینجا سفارش بدیم که دیگه نخواهیم بریم کلی تو بازار بگردیم 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

عزیزم اشکالی نداره راستم گفته همه چیز همه قیمتی هست اون خوبشو گرفته و باید افتخار کنی که نرفته آنقدر ...

اره نمیخواسته برام ارزون بخرازم معدرت خواهی هم کرد

چون سربازه وسعش در همین حد بود

گفت مگ ن میخواستم طلا بخرم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عکس بزار

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟
اخ اخ نامزدت بفهمه خون گریه میکنه😂😂ی تشکر کنیکجوری بهش بفهمون موقع خرید هرچیزی اول قیمت بگیره تا ب ...

عارع خیلب ناراحت میشه

دستبنده رو بهش گفتم

گفت میخوام برات روسری بخرم

اون چطوری باشه😭😂 ازین ب بعد همیشه ازت میپرسم

اتفاقا خیلی خوبه تو پول درآوردن زرنگ باشه و تو این چیزها ساده. بعد کم کم اختیار خرج کردن می ده دست ...

اره خودشم میگه

خیلی هم ولخرجه خیلی 

قدر پولو نمیدونه