2777
2789

بچه سینمو میک میزنه بدنم مورمور میشه بنظرتون شیردوش بخرم بدوشم خیلی طول میکشه و سخته یانه. شنیدم میگن بچه اگه خودش میگه نزنه شیرت خشک میشه نمیدونم....

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

چند وقتشه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کابوس من شیر دادن به بچس متنفرم از اینکار

هیچ وقتتت انجامش نمیدم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

حتما اولشه بچه جون بگیره اونوقت که بغلش کنی گرمای تنش رو حس کنی وقتی مک میزنه تو چشمت نگاه میکنه و با شیطنت لبخند میزنه در حالیکه انگشتت رو محکم با دست تپلش گرفته اونوقت بیا بگو مور مورم میشه یکم صبر کن 

خب میدوشیش؟

من تازه ازدواج کردم ولی بخاطر همین نمیخام بچه دار بشم🥲

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

حتما اولشه بچه جون بگیره اونوقت که بغلش کنی گرمای تنش رو حس کنی وقتی مک میزنه تو چشمت نگاه میکنه و ب ...

نه عزیز ۲ سال شیردهی داشتم تموم شده الان بفکر بچه بعدیمم که باز خوشم نمیخاد بیاد.   بچه اولمم خیلی خیلی دوس داشتم و عاشق بغل کردنش بودم ولی شیر دادنو دوس ندارم نوک سینم یه جوری میشه خوشم نمیاد حتی اطرافمم شنیدم مث خودم

برامنم اوالاش اصلا نمی‌گرفت میدوشیدم با سرنگ میدادم البته روزهای اول بعضی وقتا تو جمع یا جایی بودم ه ...

دوشیدن سخت و زمان بره؟؟؟ اگه کاهی بمکه و گاهی بدوشم خشک میشه؟

نه عزیز ۲ سال شیردهی داشتم تموم شده الان بفکر بچه بعدیمم که باز خوشم نمیخاد بیاد. بچه اولمم خیلی خ ...

والا چه خبره دوسال سینه های ادم داغون میشه من یک سال دادم غذا هم می دادم بهش گفتم اگه این دفعه باردار شدم از چهارماهگی بهش کمکی شیر خشکم میدم حیف دندونام نکرده